REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° ConstanÈ›a Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° ConstanÈ›a Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Individul care a înjunghiat un cal, pus sub control judiciar

Individul care a înjunghiat un cal, pus sub control judiciar

Replica API 25 august 2017 | 00:00 2875

Individul care a înjunghiat un cal, animalul decedând ulterior, a fost propus spre arestare, dar magistrații au decis ca el să fie pus sub control judiciar. Cercetările continuă și Ion Nicolae își va primi pedeapsa.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut că, în dimineața zilei de 20.08.2017, în jurul orelor 5.30, inculpatul a pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate M.T., situată în orașul Ovidiu, strada Egretei, județul Constanța, având asupra sa un cuțit cu care a înjunghiat de mai multe ori în zona abdominală un cal care se afla în grajd. Animalul a decedat la scurt timp. Apoi, fiind surprins de către persoana vătămată D.C., a lovit-o pe aceasta cu pumnul în piept, apoi a fugit către locuința sa.

Se pare că totul a pornit de la un botez un au participat mai multe persoane de etnie romă. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, doi indivizi s-au luat la ceartă, iar Ion Nicolae a decis să se răzbune pe calul "rivalului". La data de 22.08.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus luarea măsurii controlului judiciar, pe o durată de 60 de zile, faţă de inculpatul reţinut, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, și lovire și alte violențe.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel care ucide sau tortureaza animale fara aparare este extreme de periculos. Daca stie ca nu ar putea fi descoperit usor,ar ucide fara remuscari un om . Aceste fapturi sunt doar umanoide,nu si oameni.Arata ca noi dar creierul lor este modelat altfel.Pedeapsa trebuie neaparat insotita de ce nu se poate in tara asta,adica de tratament si consiliere psihologica, de educatie fie ea si cu de-a sila,pe o perioada lunga, apoi supraveghere la liberare,caci nu este de glumit. Rautatea si cruzimea exista si la cei scoliti,asa ca e dificil,foarte dificil de tinut lucrurile sub control.
0
0
Bagami-as pula in jegurile de tigani turci , niste barbari ! Se fut de la 12 ani si se inmultesc ca iepurii , tigancile fata cate 5 - 6 puradei care sunt vitori infractori ! Auzi , nemernicul.... sa taie calul ! Mai bine se taiau spurcatii intre ei !
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108