REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Individul care a ucis o copilă la Cogealac a mai fost condamnat pentru omor!

Individul care a ucis o copilă la Cogealac a mai fost condamnat pentru omor!

Replica API 16 septembrie 2016 | 00:00 340

Arestat

Arestat

Niculae Constantin a fost prezentat Tribunalului Constanţa, pe 14 septembrie anul curent, magistraţii decizând ca el să fie arestat pentru 30 de zile. Potrivit procurorilor, individual şi-a lovit fiica vitregă cu pumnul în cap pentru că… micuţa s-ar fi uitat urât. În plus, el a mai fost condamnat pentru omor, în 1991, atunci când a omorât un om, după ce l-a lovit cu o bâtă tot în zona capului. A fost eliberat condiţionat, dar a rămas la fel de violent. Nici concubina sa nu a scăpat de bătăi, ea precizând că îi este foarte frică de el.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent a reieşit că, în cursul după-amiezii de vineri, 9 septembrie anul curent, în locuinţa comună din Cogealac, inculpatul a lovit-o intempestiv pe fiica sa vitregă, în sensul că, fiind în stare de ebrierate (consumase alcool şi cu o seară înainte şi în ziua respectivă), se pare că s-a supărat pe copil, i s-a părut că se uită urât la el.

A chemat-o la el, ea nu a dat curs cererii, şi s-a dus la ea. A lovit-o cu pumnul direct în cap, iar copila s-a lovit de sol, unde a rămas inconştientă. În prima fază, mama care a asistat la scenă, a stropit-o cu apă pe faţă, a pus-o pe pat, crezând că-şi va reveni. Numai că starea ei nu s-a ameliorat şi, cu ajutorul altor rude, au dus-o la un cabinet medical din Cogealac, de unde a fost transportată cu ambulanţa, la Constanţa.

Din păcate, cu toate îngrijirile acordate, a doua zi dimineaţă, pe la 4.15, fetiţa a decedat. În primă fază, mama i-a minţit pe cei de la spital că fetiţa a căzut pe scări când se juca. Apoi, după ce a murit, a spus că tatăl vitreg a lovit-o, dar că şi ei îi este frică de el şi acesta este motivul pentru care a ascuns adevărul. A relatat că şi pe ea bătut-o de mai multe ori. Audiat fiind, el a invocat o formă de amnezie totală, în sensul că-şi amintea doar că s-a trezit, s-a dus să mulgă caprele unui consătean, a băut, era mahmur şi apoi i s-a rupt filmul şi că a aflat de la soţie cele întâmplate”, a declatat procurorul criminalist Sadâc Zafer, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Precizăm că a fost vorba despre o singură lovitură, dar atât de puternică încât i-a provocat fracturi craniene și hemoragie. Suspectul este acum cercetat pentru omor calificat în forma violenței în familie. Indivul este recidivist. În 1991, a mai fost condamnat la 17 ani pentru omor. A fost eliberat condiționat și se pare că nu s-a învățat minte. Acum, a băgat în pământ un copil.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108