REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Individul care șantaja minore pe Facebook, condamnat la 2 ani de închisoare!

Individul care șantaja minore pe Facebook, condamnat la 2 ani de închisoare!

Replica API 9 martie 2018 | 01:28 494

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, la data de 7 martie a.c., au depistat un bărbat, Ciprian Nițu, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Poarta Albă.

Amintim că, în aprilie 2017, în urma cercetărilor în cazul comiterii infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu l-au identificat și reținut pe Ciprian Niţu, în vârstă de 34 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, lucrătorii Poliției orașului Ovidiu, în cooperare cu polițiști de la Investigații Criminale și Operațiuni speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au organizat un flagrant, în zona Gării C.F.R. din Constanța, pentru prinderea bărbatului în cauză.Ulterior a fost efectuată și o percheziție domiciliară, de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare în vederea continuării cercetărilor. Ciprian Niţu cerea fetelor, pe Facebook, poze cu ele dezbrăcate, după care le şantaja că le va posta pe internet dacă nu vin să întreţină relaţii sexuale cu el. Acesta a făcut mai multe astfel de "invitaţii", inclusiv unei minore din Ovidiu, în vârstă de 16 ani. Numai că fata a mers la Poliţie şi astfel s-a organizat flagrantul. Individul a venit la Gară, dornic de o partidă de sex, ştiind că se va întâlni cu victima, dar, surpriză!, a fost "săltat" de oamenii legii.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
miroase urat se dezbracau la camera in fata lui dar nu voiau sa l frece un pic nu se potriveste
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108