REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Individul care și-a SECHESTRAT fosta IUBITĂ, INTERNAT într-un centru educativ

Individul care și-a SECHESTRAT fosta IUBITĂ, INTERNAT într-un centru educativ

Replica API 12 iunie 2021 | 23:20 2287

Darius Gelil a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere, şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Tânărul este acuzat că ar fi lovit cu un cuţit o tânără (fosta prietenă) de 17 ani, în picior, iar apoi ar fi ţinut-o pe aceasta cu forţa pe stradă, timp în care i-a distrus telefonul.

Cum s-au petrecut faptele

Totul s-a întâmplat în data de 29 iulie 2020, când oamenii legii au fost solicitaţi să intervină după ce o tânără de 17 ani ar fi fost lovită în picior cu un ”obiect tăietor-înțepător”, posibil un cuțit, de către Darius Gelil, cu care adolescenta avusese o relaţie. Nu se ştie motivul despărţirii sau cât timp au fost prieteni, însă tânărul a întâlnit-o pe o stradă din Mangalia pe minoră, a lipsit-o de libertate împotriva voinţei sale, a înjunghiat-o în picior şi apoi i-a distrus telefonul.

Darius Gelil este cunoscut în Mangalia ca un “cal breaz” el având antecedente penale, şi fiind implicat în trecut în mai multe conflicte, alături de alți indivizi.

Ce a spus instanţa

Instanţa a hotărât condamnarea lui Darius Gelil la măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru educativ, pe o perioadă de un an pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, distrugere, şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Sentinţa a fost dată pe 22 aprilie 2021 şi nu este definitivă, apelul urmând să se judece la o dată ulterioară.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Exact "cc plc"!! Bosketari de fyrma marca tiktok FLYKFLOK cu pantalonii cazuti pa KUR zici ca AU WECE LA PURTATOR!!
0
0
Azi se da in stamba, maine face acte de violenta majora.Daca n-a fost educat pana acum, ce sa reeduci?! Si care e centru ala minune, care sa faca din derbedei oameni, ca n-am cunostinta sa existe pe aceste meleaguri?!
1
0
O uratanie de copil
3
0
Ce fata de lachet are cacaciosu asta. Asta nici batut nu merita, scuipat si luat la palme
5
0
Care este acel centru educativ? ca noi consumatorii de presa nu stim ca ar Exista asa ceva in judetul nostru
8
0
bosketar din generatia tiktak. astia trebuie sa stea cu baietii, 2-3 luni la parnaie, sa primeasca educatie pe dos, ca pe fata nu intra.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108