REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Indivizii acuzaţi de viol au fost arestaţi: au băgat-o cu forţa în maşină, iar şoferul nu avea permis de conducere

Indivizii acuzaţi de viol au fost arestaţi: au băgat-o cu forţa în maşină, iar şoferul nu avea permis de conducere

Replica API 11 februarie 2014 | 00:00 213

La Murfatlar

La Murfatlar

Indivizii acuzaţi că au violat o tânără din Murfatlar au fost reţinuţi de oamenii legii. În plus, la data de 11 februarie, Sercin Curtomer, Marian Martin, Remus Gheorghe şi Veli Ozer Abdul, din localitatea Valu lui Traian, au fost propuşi spre arestare, magistraţii acceptând cererea. Însă, încă un detaliu a ieşit la iveală, şi anume că fata a fost luată cu un autoturism, iar şoferul nu avea nici măcar permis de conducere.

Vorbim despre cei patru bărbaţi care ar fi luat o tânără dintr-un club şi au obligat-o să întreţină relaţii sexuale, eveniment petrecut cu o săptămână în urmă. În schimb, la audieri, care au avut loc luni, 10 februarie, Sercin Curtomer, Marian Martin, Remus Gheorghe şi Veli Ozer Abdul au spus că fata este cunoscută ca prostituată şi că s-au înţeles cu ea la o sumă, respectiv 150 de lei, pentru o partidă de sex. Numai că s-a răzgândit şi a cerut mai mulţi bani. Nu au vrut să-i dea, iar ea a depus plângere la Poliţie cum că a fost violată. În urma cercetărilor, anchetatorii au fost de altă părere şi anume că indivizii au luat-o cu forţa, au băgat-o într-o maşină, au bătut-o şi violat-o, după care au aruncat-o din maşină, în zăpadă, numai în şosete. S-au dus după ea şi au obligat-o să întreţină relaţii sexuale normale cu ei. În plus, şoferul nu avea permis de conducere şi acum este cercetat şi pentru acest lucru. "La data de 10.02.2014, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus sesizarea Judecătoriei Constanţa cu privire la luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatii C.S., M.M., G. R. şi A.-V.O., cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost retras sau anulat. În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 3 spre 4.02.2014, persoana vătămată G. L. A, a fost lipsită de libertate de către inculpatii C.S., M.M., G. R. şi A.-V.O.,fiind obligată de către aceştia să urce în autoturismul condus de către unul dintre inculpaţi care avea permisul de conducere anulat, ulterior întreţinând relaţii sexuale cu aceştia, împotriva voinţei sale.", au spus procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Judecătoria Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă a acestora şi a dispus arestarea preventiva pe o durată de 30 de zile. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.

Certificatul medico-legal eliberat pe numele părţii vătămate a concluzionat că aceasta a avut relaţii sexuale ce au putut data din data de 1 spre 2 februarie 2014, iar leziunile produse la nivelul coapselor, gambelor şi zona cervico-dorsală au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108