REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Înlocuitorul lui Val Ionescu schimbă „politica” în Portul Constanţa

Înlocuitorul lui Val Ionescu schimbă „politica” în Portul Constanţa

Replica API 8 septembrie 2016 | 00:32 236

Noul director vrea să facă pace cu operatorii portuari

Noul director vrea să facă pace cu operatorii portuari

Nicolae Dan Tivilichi

Prezentat oficial, Nicolae Dan Tivilichi, noul director al CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (în locul lui Valeriu Ionescu), a precizat în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la data de 7 septembrie a.c. faptul că doreşte să detensioneze situaţia actuală dintre instituţia pe care o conduce şi operatorii portuari. „Înţeleg exact ceea ce înseamnă Portul Constanţa. Deja am avut o întâlnire cu Organizaţia Operatorul Portuar.

În ultima săptămână, am avut mai multe întâlniri cu operatorii portuari şi sunt într-adevăr în măsură să spun că detensionăm situaţiia dintre Administraţie şi aceştia”, a precizat Nicolae Dan Tivilichi. Mai mult decât atât, directorul interimar va planifica lunar întâlniri cu operatorii pe baza unor ordine de zi. „Master Planul trebuie respectat, dar poate fi completat sau revizuit în concordanţă şi după discuţiile cu operatorii.

Este vorba de a găsi puncte comune şi de a pleca pe poziţii principiale. S-au stabilit întâlniri periodice, vor fi lunare şi vor cu o ordine de zi atât din partea Administraţiei, cât şi din partea operatorilor portuari. În general, vor fi transmise cam cu o săptămână înainte, ca aceste discuţii să fie constructive”, a adăugat Tivilichi.

Totodată, pe listă există și modernizarea zonei de la Poarta 1. “Intenționăm să modernizăm intrarea la Poarta 1. Vom demola și construi ceva nou. Va fi o altă clădire cu o altă arhitectură și cu o altă intrare. Acest proiect va fi în colaborare cu Primăria Constanța”, a precizat Tivilichi.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108