REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Inspecţia Judiciară a început controalele la DNA și Parchetul General

Inspecţia Judiciară a început controalele la DNA și Parchetul General

Replica API 4 iulie 2017 | 00:52 493

Controalele cerute de ministrul Justiției la DNA și Parchetul General au început în mod oficial. Anunțul a venit de la Inspectorul șef al Inspectiei Judiciare de pe lângă CSM, Lucian Netejoru, care a semnat ordinele pentru începerea controalelor privind eficiența managerială a conducerii celor două instituții.

Inspectorul șef a anunțat stabilirea obiectivelor controalelor și componența echipelor de inspectori judiciari care vor demara controalelor, conform Hotnews, citat de b1.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa nu-mi bag pula in gura ta ? te-ai vazut cu pensia marita si acum mananci cacat de psd . Trebuia sa va lase sa muriti de foame pe toti muistii care ati beneficiat de mariri si acum mancati cacat .
4
7
daca PSD nu se desminte, telul lui fiind acelasi decapitarea DNA, ma surprinde reactia ministrului justitiei aceea de a se face pres in a indeplini dorintele unui penal, draknea si ce este mai grav este faptul ca lupta, cu ardoare, pentru introducerea pragului in abuz, si nu orice prag valoric ci unul de 108000 cat ii sunt necesari penalului si bombonicii lui. Asa am ajuns, ca o tara intreaga sa se teama nu numai de coalitia de guvernare ci si de CCR si minstrul justitiei , care au facut front comun in a-l salva pe penal Sa speram ca strada nu va permite asa ceva
7
5
Dragnea vrea sa-i scape de puscarie pe baroni prin inlocuirea sefei DNA,altfel v-a fi dat jos din fruntea PSD si bagat la zdup.Manipuleaza prostimea prin televiziuni, vorbesc numai de Kovesi si n-am auzit de un metru de autostrada. Toate furaciunile de sute de milioane de euro prezentate la tv. vor fi sterse, ei vor fi din nou bogati cu banii furati de la stat si odraslele lor se vor plimba in bolizi scumpi si elicoptere. Numai strada ii poate pune la punct.
5
4
Psd-ica,prin scula sa Tudorel,este gata sa-si implineasca scopul existentei lor,demitere sefei DNA si acapararea justitiei.Oare si asta se regaseste in programul lui dracnea?
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108