REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Inspectoratul Școlar CUMPĂRĂ TABLETE pentru ELEVI

Inspectoratul Școlar CUMPĂRĂ TABLETE pentru ELEVI

Replica API 27 noiembrie 2020 | 00:00 1495

Inspectoratul Şcolar Județean Constanţa s-a apucat de cumpărat tablete şi table inteligente pentru elevii şi şcolile din Constanţa, în contextul pandemiei de coronavirus şi a trecerii învăţământului în mediul online. Cum tabletele de la Guvern sunt insuficiente ori întârzie să apară, ISJ Constanţa va achiziţiona aceste echipamente necesare pentru desfășurarea în bune condiții a procesului educațional atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice.

În contextul crizei pandemice create de coronavirusul SARS-CoV-2, Inspectoratul Şcolar intenţionează să achiziţioneze tablete şi table interactive în valoare totală de 875.600 de lei. Pentru tablete s-au alocat 343.200 de lei, iar pentru pachetele ce includ table şi proiectoare s-au alocat alţi 532.400 de lei. Pe lângă acestea, IŞJ Constanţa va mai achiziţiona şi măşti de protecţie necesare desfașurării în condiţii de prevenţie a activităţilor didactice aferente anului şcolar 2020-2021, în contextul riscului de infecţie cu noul coronavirus. Acestea, din urmă, sunt în valoare totală de 860.400 de lei.

Condiţii de participare

Ofertantul nu trebuie să se afle în niciuna dintre situațiile menționate la art. 164, alin. (1) din Legea nr. 98/2016, privind motivele de excludere referitoare la condamnările penale. Operatorul economic nu trebuie să se afle în niciuna dintre situațiile menționate la art. 167, alin. (1) din Legea nr. 98/2016, privind motivele de excludere referitoare la procedura de insolvență, conflicte de interese sau abateri profesionale.

Operatorul economic trebuie să dovedească faptul că este legal constituit, că nu se află în niciuna dintre situațiile de anulare a constituirii precum și faptul că are capacitatea profesională de a realiza activitățile care fac obiectul contractului. Obiectul contractului trebuie să aibă corespondent în codul CAEN din certificatul constatator al ofertantului. Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul autorității contractante în ceea ce privește organizarea, derularea si finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Sorin Mihai, inspector școlar general şi Florina Andrei, contabil șef.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La ISJ gasesc si eu una sa ma serveasca si pe mine? Am 67 de ani si inca pot. Pe care sa o caut?
1
0
Cel mai slab inspector general din istoria isj constanta, un taranus cordit cu nevasta la produs pentru el
1
0
Intrebare pt ISJ. Care este cea mai buna si disponibila femeie din ISJ si cam cat este pretul.
1
0
Procedura publicata pe seap pe 24 11 2020 are doua loturi, unul pe laptopuri si lotul 2 pe tabla interactiva cu proiector dar stirea este ca se iau tablete ptr elevi... Ok
4
0
Curvele intelectuale din ISJ ofera clipe de tandrete si satisfactie totala oricarui profesor generos. Naty, Dana, Ancuta, Alina, Madalina, Nicoleta te asteapta sa le satisfaci.
3
1
Mihai sorin este un incompetent frustrat care fura din gestiune terasei la care a lucrat in Saturn. Un hot de duzina venit dintrun sat din Oltenia. Cum Dumnezeu a ajuns idiotul asta sef la judet pe educatie nu pot sa inteleg. Pnl trebuie sa piarda alegerile.
4
3
Sintagma,,s-a apucat de cumparat " trebuie explicata punt cu punct pentru ca este vorba de bani publici .Poate ca sursa sunt drepturile banesti nerecuperate de cadrele didactice din legea 85. Pe la unele scoli motivul a fost :nu am chef eu sa calculez dobanzi,etc..
2
0
Daca si asta le cumpara la fel ca ministra le vor folosi copii in vacanta de vara.
2
1
Idiotul asta de la inspectorat e in campanie PNL. Ciodeala din banii educatiei. Hotii din PNL si curvele din ISJ sunt in mare agitatie pe final de mandat. PSD sustine PNL
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212