REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Inspectoratul Școlar NU a putut să STINGĂ, încă, SCANDALUL de la LICEUL CĂLINESCU

Inspectoratul Școlar NU a putut să STINGĂ, încă, SCANDALUL de la LICEUL CĂLINESCU

Replica API 13 octombrie 2020 | 00:13 4267

Sorin Mihai,inspectorul școlar general din Constanța, a ținut să își exprime punctul de vedere în privința nemulțumirii profesorilor de la Liceul Teoretic ”George Călinescu”. Aceștia reclamă numirea la conducerea liceului a unui director din afara instituției, care nu cunoaște problemele cu care acesta se confruntă.

”Numirea directorului este apanajul consiliului de administrație al inspectoratului școlar județean. Noi ne-am asigurat că la respectiva instituție de învățământ există continuitate, tocmai de aceea am numit un nou director. Putea veni oricine pe acel post de manager. Noi am încercat să detașăm directori chiar din instituția de învățământ însă nu prea am avut noroc. Au fost două persoane care au fost numite în această funcție, una dintre ele fiind chiar de două ori în această situație, însă de fiecare dată și-au dat demisia tocmai din cauza divergențelor pe care le-au avut cu o parte dintre profesorii liceului. Acolo este o problemă pe care trebuie să o identificăm, și tocmai de aceea eu cred că un cadrul din afară ar putea să privească situația obiectiv și să rezolve aceste probleme.” a declarat Sorin Mihai pentru Replica de Constanța.

Este vorba de o detașare în interesul învățământului

În privința persoanei care a fost numită în funcția de director, Sorin Mihai a ținut să menționeze: ”Este vorba de o detașare în interesul învățământului.Cu ce e mai bun un profesor din cadrul liceului decât cineva din afară? Dumnealor sunt foarte subiectivi. Eu sunt gata să dialoghez cu oricine însă nu văd care e problema dumnealor. Eu cred că ar trebui să se așeze într-o echipă și să rezolve adevăratele probleme. E bine că avem totuși profesori care își asumă aceste posturi de conducere având în vedere pandemia și toate problemele cu care ne confruntăm.”

Citește și: REVOLTĂ la Liceul George Călinescu! Profesorii sunt NEMULȚUMIȚI că li s-a IMPUS un director din AFARĂ!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Eu sunt gata sa dialoghez cu oricine..." Freaca te de covor, e mai simplu decat sa puna mana pe tine baietii cu pulile mari ! Ia ti tarancile jegoase si pe prietenul Faliboga, impartiti cascavalul si fuguta domn deputat ca se cauta labagii incompetenti in continuare pe functii mai mari decat isejeul. Lasa educatia ca i pentru oameni cu scoala, nu pentru vanzatori de tigari netimbrate si parfumuri fake de mangalea.
3
3
Pe directoarea comunista de la Liceul Ovidius cand o dati afara?? Sta de 20 ani in functie aia sustinuta de nu stiu cine si nu a facut nimic si-a batut joc de liceu si de copii . Afara !
6
1
Mihai Sorin este un idiot. Incapabil sa faca ceva. Urmareste doar imaginea si intetesul personal. Muie PNL.
3
5
Bai cadrelor didactice de la liceu, voua9 nu va este jena de scandalul asta? Adica ati tacut din gura cand ala si-a dat demisia subit, apoi ati ales "o solutie interna " care si asta si-a dat subit demisia iar cand a venit director "din afara" hop ca faceti scandal! Cred ca ar trebui sa va revizuiti comportamentul si sa nu mai perturbati atmosfera din scoala in perioada aceasta atat de grea! Mai multa ratiune, pana la urma nu e vina ISJULUI ca voi ati acceptat la conducere oameni slabi care pleaca fara explicatii plauzibile!
13
3
La Calinescu e un spectacol regizat de Alina CuManiereCanCodru care vrea sa vina directoare! Spectacolul va continua, intrarea este libera!
19
2
Nu iau partea nimanui dar se pare ca unii au memoria scurta si uita cum urlau la colegii directori si profesori, Bucovala, Codreanu si cu amanta fostului primar!
20
2
VREAU SI EU SA STIU CE SALARII AU SEFII SINDICATULUI NOSTRU DE LA CONSTANTA, CATI BANI CASTIGA IOSIF, POPESCU, AVRAMESCU et Comp DIN COTIZATIILE NOASTRE? VREAU TRANSPARENTA, SA AFISEZE SALARIILE PE FACEBOOK SI DE ASEMENEA IN FIECARE LUNA SA NE PREZINTE ACTIVITATEA LOR PE O LUNA DE ZILE CA, PARERE A MULTOR COLEGI, DIN AFARA PARE CA FREACA MENTA!
15
0
La Calinescu era necesar un director din afara! Vasile, sluga perfecta, un analfabet si-a dat demisia la purunca lui Codreanus care spera sa ajunga macar director! Cealalta , prietena Ancutei, o proasta ca ea, si-a dat demisia de incompetenta ce este!
16
2
Sorine, da i pe Faliboga si pe Floriana Petre afara din carma ISJ ului numai probleme fac. Sunt cei mai incompetenti inspectori pe care i a avut ISJ ul din ultimii 10 ani!
5
13
Numele directorului?
6
0
Ar trebui sa nu se mai numeasca anvatamant de stat ca oricum noi ca si parinti plarim tot . Se zice cai gratuit
3
4
mihai sorin un avorton politic care se dadea la elevele lui
10
6
Mihai sorin nu poate sa inteleaga nimic. Este cel nai prost din educatia constanteana. PNL a fost votat de noi profesorii! Dar NU vom mai vota PNL. Au numit doar nulitati in posturi de directori. In ISJ este o curvadareala de sus pana jos.
15
12
nu inteleg cum , de ce nu au disparut din functii de conducere din scoli si cum de ISJ inca e plin de scursuri incompetente psd iste ! asta e cu adevarat problema invatamantului constantean! ani de zile au fost in functii aceste jigodii, nu au facut nimic bun pt invatamantul local, de ce mai sunt pe functii?
12
7
Sorin Mihai, un incompetent care a distrus toate scolile din judet. A pus o nevasta de PNL-ist, care isi dorea functie. Sunt multi profesori in liceul Calinescu care ar putea fi directori dar Mihai Sorin si Petre nu au catadicsit sa se duca pana acolo sa ii intrebe. De ce si-a dat demisia Mihaila? Pentru ca s-a certat cu Mihai Sorin. Colegii il vor director. Mihai Sorin, un incompetent care este invidios pe oricine barbat! Cea mai proasta echipa din ISJ din toate timpurile.
21
15
Rateuri in functii
5
8
APANAJ, apanaje, s. n. 1. Portiune dintr-un domeniu feudal, acordata fiilor din casele domnitoare si din marile familii aristocratice; proprietate sau venit acordat in chip arbitrar, din averea tarii, membrilor unei familii domnitoare.
9
4
Acest lingau traseist este impotent fizic si intelectual. Natalia M stie, dar a aflat tarziu. El si toti penelistii sunt incapabili sa conduca si cea mai mica scola. Bercaru este o scursura infecta. Bercaru a furat tot din din scola si din buzunarele parintilor. Ea si Fagadau au distrus scoala 39. ISJ este o organizatie de partid PNL plin de femei usoare in cautare de amanti. O cloaca de curve cu sorin mihai cu tot.
16
15
In TOATE insitututiile de invatamant din constanta au fost pusi DOAR PESEDISTI !!! Este un DEZASTRU FARA PRECEDENT !!!
12
5
Astia nu pot sa stinga nici o tigara !Despre dezastrul lasat de Bercaru la scoala 39,nimic?
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920