REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Întâlnirile primarului Robert Șerban cu locuitorii din Eforie. Iată ce discută cu cetățenii

Întâlnirile primarului Robert Șerban cu locuitorii din Eforie. Iată ce discută cu cetățenii

Replica API 12 august 2017 | 22:33 971

Problemele cetăţenilor, modul în care arată oraşul Eforie este o preocupare permanenta a administratiei locale. Periodic, au loc întâlniri şi discuţii cu agentii economici locali, deţinători de hoteluri, restaurante, magazine, mici afaceri. În acelaşi timp, prin programul deschis de audiente, prin contactele publice cu locuitorii oraşului Eforie cat şi cu turiştii, primarul are informatiile necesare referitoare la problema curăţeniei în cele două staţiuni.

Administrația locală menține în permanență legătura cu firma de salubritate semnalând problemele apărute în prestarea acestui serviciu. Edilul orașului Eforie, le-a reamintit la toți agenții economici să înțeleagă obligativitatea încheierii unui contract pentru colectarea gunoiului precum și importanța depunerii deșeurilor menajere în spațiile special amenajate, de unde să fie ridicat de firma de salubritate. Acţiunile preventive ale administratiei vor fi urmate de aplicarea sancţiunilor contravenţionale acolo unde este necesar.

Primarul Robert Nicolae Șerban a reamintit că administrația locală are la rândul ei un contract cu societatea de salubritate și plătește pentru colectarea deșeurilor de pe domeniul public. În cadrul acestor întâlniri primarul a precizat că administrarea, curăţenia şi întreţinerea plajelor este responsabilitatea ABADL şi a agenţilor economici care îşi desfăşoară activitatea pe plajă, prin obligaţia încheierii de contracte pentru colectarea gunoiului, întreținerea curăţeniei pe sectoarele de plajă pe care le administrează si montarea de coșuri de gunoi. În acelaşi timp, o parte din responsabilitate o au şi turiştii prin felul în care înţeleag să utilizeze coşurile de gunoi şi să păstreze curăţenia.

,,Trebuie să avem în vedere că administrația locală dispune de resurse limitate în acest sens și nu trebuie să uităm că în perioadele de vârf ale sezonului estival populația oraşului se apropie de 55.000 de locuitori, aproape de trei ori mai mult decât în mod normal. Este important să contribuim fiecare la menținerea curățeniei. Toți ne dorim să avem un oraș curat și civilizat și doar împreună putem realiza acest lucru”, a mai adăugat Robert Nicolae Șerban, primarul orașului Eforie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In sedinta din 23.08.2017, Robert Serban, primarul din Eforie, a obligat toti consilierii din PNL sa voteze impotriva proiectului nr.4 de deschidere a circulatiei si prelungirea strazii Unirii, favorizand astfel proprietarul hotelului Sirius din Eforie Nord. Acum exista si dovada interventiei lui asupra consilierilor in direct inaintea votului cand a zis ,, sa o lasam asa ca strada nu exista !
6
0
Omul a fost cu bune intentii la inceput ca sa-l voteze lumea. Dar acum daca nu face nimic si a inceput sa inchida strazi de dragul unor proprietari deja este uzat ! Reciclati-l la DNA !
10
0
DNA si plangerea penala pentru vanzatorul de strazi ! Serbane, ai ajuns sa iti bati joc de oameni urat de tot ! Ti-am depus petitii si reclamatii ca sa ne deschizi strada si pe tine te doare in cot ! Asta o sa fie si soarta ta ! Tine minte ! Ai adunat prea multa ura impotriva ta si a actiunilor tale nelegitime ! Tu ai ales ! Ai sa ajungi la DNA impreuna cu turcul de la hotel sirius pentru ca ai inchis strada si i-ai dat-o in folosinta FARA HOTARARE A CONSILIULUI LOCAL ! Asa sa dea Domnul !
11
0
Intervin pentru clarificari. Vad ca sunt cetatenii de pe Unirii revoltati. Va asigur ca in calitate de consiliera locala aleasa de dumneavoastra niciodata nu am votat si nu voi vota pentru inchiderea unei strazi ! Fie ea numita Unirii sau altfel. Intradevar Robert a luat-o pe cai gresite daca a ajuns sa ii permite cetateanului de la Sirius sa inchida strada pentru asi suplimenta locurile de parcare. Mi se pare de necrezut. Oricum exista deja ne-a dezamagit pe multi.
12
0
Indiferent daca strada unirii s-a vandut sau nu de primarul din eforie, acordul verbal dat de Robert Serban de inchidere a strazii unirii din eforie nord proprietarului de la hotel sirius, fara baza legala, fara hotarare a consiliului local este INFRACTIUNE ! Depuneti plangere la DNA ! Iar pentru noi, cei din cartier, adio sustinere pentru primar ! Asa cum voua va inchis strada, noua ne-a distrus drumul cu utilajele grele si a plecat. Toate strazile poarta amprenta incompetentei primarului Robert Serban !
14
0
Asta,adicatelea Dom primar,chiar crede ca cineva la votat pe bune?BA TRZESTETE! Lumea nu la mai vrut pe ala care a raposat.....cat despre tine,esti varza...TRAGE DRACU CURENT IN PROIECT 12!
7
1
Chiar nu intelegeti ca strada Unirii din Eforie Nord inca nu s-a vandut ! Primarul din Eforie a facut abuz in serviciu si a dat acordul personal ca proprietarul hotelului Sirius din Eforie Nord sa foloseasca ca parcare terenul rezpectiv fara hotarare a consililui local. Deci nu exista HCL ! Probabil urmeaza vanzare strazii catre Sirius tot cu acordul Primarului din Eforie. DNA faceti verificari !
14
0
Cum adica pierdeai 23 de locuri de parcare daca nu inchideai strada Unirii ?? E culmea ! De cand o strada in Romania se inchide la bunul plac al unui proprietar si a unui primar numit Serban ? DNA e solutia pentru acestia !
14
0
de unde sti ca primaru trage pe nas ai fost cu el si tu nu ai apucat ,cine este analfabet mai putoare ordinara asa vorbesti de colegi tai putin respectmai aliment basinos , mai bine uitate la tine cine esti si apoi sa critici pe alti
1
0
In primul rand ce tot aveti cu mine ? Hotelul Sirius are nevoie de spatii de parcare. Am vorbit cu Primarul Robert si mi-a dat acordul sa imi parchez masinile aici in continuarea strazii Unirii. Unde sa le parchez ? Ce tot vreti ? Daca nu inchideam strada Unirii pierdeam 23 de locuri de parcare ! Mai luati o pauza cu protestele voastre si vorbiti cu primarul daca nu va convine ! Am bagat atata piatra aici si beton pentru ca sa circulati voi pe strada Unirii ? Hai sictir !
0
17
Actual strada Unirii din Eforie Nord de langa vila evelin este inchisa cu tevi metalice direct in carosabil, pe unde ani de zile treceam cu masina si aveam acces in curte. Acum proprietarul de la Sirius a batut tevi metalice vopsite si tipa in gura mare ca Primarul din Eforie ia dat acordul sa inchida strada. Credeti ca ignorantul acesra de la hotel sirius a batut tevi metalice in carosabil fara voia nimanui ?! E la mintea oricui ca a facut o magarie cu primarul Serban Robert ! Altfel nu avea curaj daca nu avea unda verde de la primar. Rusine primarule ! Iti bati joc de cetateni !!!
16
1
Nu avea cum sa vanda strada, nici macar daca vroia. Invatati sa cititi. Incepeti cu abecedarul.
0
16
Daca spuneti ca Primarul din Eforie i-a vandut strada unirii, acces public, personajului de la hotel Sirius din eforie nord, atunci sa stiti ca acesta are si Nunta Zamfirii de langa mine, in zona scolii. Sincer, daca a ajuns primarul sa faca astfel de magarii cu excrocul de la Sirius atunci mi-e scarba sa stiu ca venea la noi la scoala cu zambetul prefacut pe buze. Excrocii la excroci trag. Intradevar trebuie sa faceti plangere undeva mai sus ! Aveam o parere mai buna despre Serban primarul. Dar acum zici ca toti sunt niste derbedei penali !!!
19
0
Daca a indraznit sa-i vanda strada Unirii aluia de la hotel Sirius inseamna ca si-a luat spaga mare. Serban Robert acesta este un spagar ordinar. La DNA cu el. Nu inteleg unde ati fost voi cand a vandut strada unirii ? A vandut-o asa fara a va intreba nimic ? Nu inteleg cum se putea intampla asa ceva. E grav daca chiar asa stau lucrurile.
21
0
CE VRETI SA IASA CU UN PRIMAR CARE TRAGE PE NAS SI UN VICE BETIV SI NISTE CONSILIERI DE TOT RASUL ....NEGRICI SEMI ANALFABETUL-ABDULA TELEFONISTA INFORMATOAREA MILITIEI
10
0
Lipsa de interes si de respect fata de locuitori,fata de problemele lor.Se face ca il intereseaza dar in fond ,nu da doi bani.
18
0
rusine cu acest primar incompetent ptr, aceasta functie. are mare gaura in buget.
18
2
Vrem Gaze! Cat mai dureaza pana vom fi bransati?, rusine
18
1
Ce o dati dupa gard? Nu se v-a face mimic in eforie. Robert a stat cu Brailoiu 8 ani a invatat adunarea. Nu avem gaze, rucinea litoralului, dar modernizam lacul belona. Altii demareaza zeci de proiecte pe an iar noi unul. Neprofesionisti!
9
1
Cei cu strada inchisa, faceti plangere penala. Noi, consilierii locali nu am votat asa ceva. Locuiesc in acest oras de 53 de ani, dar nici un primar nu a indraznit sa vanda o strada.
23
2
Nu Mai vorbiti de raposat,,Brailoiu,,UN mafiot,UN hot,UN derbedeu care a tiny numai cu tiganii,si golanii lui,a nenorocit si finii lui,is bagat la puscarie,si El a furat tot din eforie,dar tot,bine CA au ramas tiganii si mizeria,tot cetateni sint de vina CA atita Lau pupat PE Brailoiu ,Mai ales slugile akea de fini,crema eforiei,acum CE fac,la sapat cu ei,CA la spagi nu Mai au loc,sint altii care string spagi ptr primarul asta,,viu,,Scursurile Lui Brailoiu acum trebuie sa puna curul la munca,javrele,Mai ales finul Lui brailou care a facut puscarie ptr el,acum CE face,?Stie sa DEA cu sapa?
8
1
la cat cacat mananca , bea cam putina apa la internat in Sud gunoi cat cuprinde tigania ce sa mai zic
8
1
Domnule primar Robert Serban, sunt profund dezamagita de dumneavoastra pentru ca ati dispus ilegal fara acte si hotarare a onsiliului Local inchiderea strazii Unirii din Eforie Nord. Toti locuitorii vor sa mearga mai departe cu plangere penala in zilele urmatoare. Nu se mai poate !!! O strada nu se poate vinde unui proprietar de hotel si anume celui de la hotel Sirius. Acesta se lauda ca i-ati promis sa ii vindeti parcela pentru 58000 de euro ??? Pentru asta v-am votat ?????? Deschide-ti circulatia in continuarea strazii Unirii pentru ca NOI NU RENUNTAM ! RUSINE
25
1
Preocupari? Eforie decade zi de zi! Asteptam demisia de onoare!
8
2
Domnule Primar, de ce nu luati nmasuri cu gunoiul pe care societatea EFO URBAN il transporta intr-o groapa din spatele blocurilor care le construiti in Eforie Sud? De ce permiteti asa ceva, de ce nu se duce gunoiul la Costinesti? Sunt localnic care locuiesc in aceasta zona si am facut fotografi si filmari cum se cara cu un tractoras aceste gunoaie. De ce nu-l trimiteti pe Toto si Gelmambet sa verifice nu sa alerge dupa spagi. SOARTA ACESTUI PRIMAR VA FII GREA fiindca blestemele lui Pavalache il vor urmari peste tot. Domnul primar viseaza cu ochi deschis ptr spagari lui,
7
1
Dar chiar nu inteleg ce mama dracului a facut acest primar in orasele eforie Nimic numai vrajeala si cateii lui sa nu mai latre degeaba ca nu au motiv mai bn l ar lua pe primar de mana si ar iesi la o plimbare prin oras sa vedem daca ii place huuA rusineee
21
2
Aveti niste comentarii impertinete, cereti sa faca intr-un an cat nu s-a facut in 12 ani, perioada in care toti, dar toti ati tacut malc de frica lu raposatu, ma dar nu va e rusine, in iarna mai aveati putin si cereati domnului primar sa va faca si piata ca nu erati in stare sa va gospodariti singuri sa va deszapeziti 2-3 metrii de trotuar, acum ca de ce face lacul belona si nu va repara masinile. Ma daca mai lua ovidiu taceati toti, unul nu avea tupeu sa ridice o problema, rusine sa va fie, lenesilor, preferati sa dati din gura pe facebook decat sa faceti ceva pt oras
9
20
Basme de adormit copii
18
3
Ai avut la dispozitie un an in care ti-ai facut numai combinatiile tale !! Jegule ne rupem masinile pe strazi, BLOCURILE DE LA SOCIALE DE LA SUD STAU SA CADA si u faci lacul Bellona, Gazele nus dar vinzi terenuri! O SA AI SOARTA LUI BECHE un NIMIC !!
27
2
Numai minciuni...pe primar nu-l intereseaza nimic din acest oras...isi vede interesele personale si cam atat si a slugilor lui
30
1
numai prostii platesc! dai 100 lei spaga la polaris in nord si iti face contract la minim pe toata vara! asa facem toti
16
1
Si cu tiganii care aduna saci cu gunoi de la terase si ii arunca peste tot prin oras nu faceti nimic? Chiar nu ii vede politia locala?
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108