REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

INTERESANT. Foşti directori în cadrul GSP, numiţi în funcţii-cheie din Guvernul Dăncilă

INTERESANT. Foşti directori în cadrul GSP, numiţi în funcţii-cheie din Guvernul Dăncilă

Replica API 6 aprilie 2018 | 09:53 747

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit pe Gheorghe Constantin – fost director în cadrul Grup Servicii Petroliere – în funcţia de preşedinte al Autorităţii Competente de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, adică exact agenţia care va gestiona operaţiunile în care compania unde a lucrat Constantin are cele mai mari interese de business, relatează comisarul.ro.

Gheorghe Constantin a mai ocupat funcţia şi în 2016, dar a fost schimbat de fostul premier Mihai Tudose.

În urmă cu trei săptămâni, pe 15 martie, un alt director din compania GSP, Florin Radu Ciocănelea, a fost numit de premierul Dăncilă în funcţia de consilier de stat cu atribuţii în energie. Ciocănelea a fost, de altfel, chiar administrator al Grup Servicii Petroliere.

Faţă de aceste numiri, de precizat că PSD Constanţa şi ALDE Constanţa nu au nici o contribuţie: nici una dintre organizaţiile partidelor aflate la putere nu au înaintat “la centru” vreo propunere care să conţină numele mai sus menţionate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa plateasca salariile la angajatii GSP domnul Comanescu, de 8 luni nu ne-am luat salariile si el cumpara posturi in guvernul comunist. Sa mai vina DNA si pe la el sa vada ce face cu conturile din Malta si Cipru
3
0
Tot cu spaga se conduce, nu este nevoie de competenta!!!!
3
1
Unica solutie este sa votati miscarea poPULAra
4
0
Pe medicu BADESCU LAURENTIU de la ambulanta zis doctor MOARTE cind il luati sal dati la DNA ? Fura salariile oamenilor si omoara oameni nevinovati. DNA se aude ?
2
0
Foarte bine le face, sa rupa randurile, o sa ramana Tutuianul ala singurel
4
0
O sa mai voteze Curul cu PSD si ALDE al vostru sau cu Dancila Dragnea care conduce tara asta. GSP cu PD UL e la putere. Gigi Cutit e spagarul sef , da lucrarile direct la PD la comanescu. BRAVO BASESCU TOT TU CONDUCI
9
0
Gigi Cutit presedinte la o astfel de agentie?! Omul lui Comanescu si de baza pentru PD pus de PSD iarasi? Ceva este putred tare in PSDul central sau ei sunt de fapt cu serviciile? Tot portul rade si se bucura, de cand a venit PSDul la putere au fost dati afara PSDisti si s-au pus in functie numai PDisti, nici cand era Traian mare si tare nu s-a intamplat asa ceva. Traiasca PSD ul! Traiasca prostii!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108