REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Intervenţie la Credinţa, în cazul unei femei care a născut acasă!

Intervenţie la Credinţa, în cazul unei femei care a născut acasă!

Replica API 3 februarie 2016 | 00:00 211

Bebeluşul a fost declarat decedat

Bebeluşul a fost declarat decedat

Tragedie în localitatea constănţeană Credinţa! O femeie dintr-o familie nevoiaşă a ales să nască singură, la domiciliu, însă a adus pe lume un copil mort. Ulterior a sunat la 112, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic. Oamenii legii au declanşat cercetările.

Totul s-a petrecut în seara de luni, 1 februarie, în jurul orei 18.00, când o femeie din localitatea Credinţa a născut la domiciliu. Din păcate, micuţul era decedat. Au fost solicitate cadrele medicale, dar nu au mai putut face nimic. „Mama a născut fără asistenţă medicală. Până am ajuns noi, ea născuse deja, era la a şasea naştere. A zis că nici în momentul în care a născut, copilul nu a plâns, nu a mişcat. În primă fază a ajuns un echipaj cu asistent şi a început protocolul de resuscitare. Ulterior am ajuns şi noi şi am continuat protocolul de resuscitare.

Din păcate, l-am declarat decedat. Femeia ne-a spus că a mers la medicul de familie pe perioada sarcinii, dar nu ştim dacă este adevărat. Am întrebat-o dacă a simţit copilul mişcând şi ne-a spus că da... Acum, nu ştim”, a declarat, pentru „Replica”, dr. Claudia Tatarici, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Oamenii legii au declanşat cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a desfăşurat nefericitul eveniment. Precizăm că familia în cauză este una nevoiaşă, care mai are încă cinci copii. Părinţii nu au un loc de muncă stabil, lucrând cu ziua pe unde apucă, după cum au precizat localnicii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108