REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Într-o localitate din CONSTANȚA se SPARG CASELE ziua, în amiaza mare!

Într-o localitate din CONSTANȚA se SPARG CASELE ziua, în amiaza mare!

Replica API 5 august 2021 | 00:21 6204

Locuitorii din Nisipari, județul Constanța, susțin că nu mai au liniște în propriile case. ”Fenomenul” ar fi luat amploare în urmă cu câteva săptămâni, după spusele oamenilor, care susțin că hoții acționează la sigur, știu când proprietarii nu-s acasă și sparg case. Însă, potrivit informațiilor noastre, în ultimele două săptămâni, la Poliție au fost înregistrate două plângeri, una pentru furt și cealaltă pentru tentativă de furt. În ambele cazuri au fost declanșate cercetări, urmând ca, la finalul acestora, să fie luate măsurile legale ce se impun.

foto: presasm.ro

”Aveți mare grijă, asigurați-vă casele! Sunt niște spărgători de case în sat, caută doar bani! Vin la loc sigur, la cei ce știu că nu sunt acasă, chiar și ziua în amiaza mare!”, a spus o femeie din Nisipari. ”Da, așa este. Sparg case ziua! Așa au procedat și la mine, mai cu seamă că au stat și în pod, au băut bere să prindă curaj, și au avut ce fura, dar în spatele lor sunt alți experți profesioniști, oare de ce nu-i prinde nimeni? De fapt, se știe cine sunt. Munca este grea, căldură...”, a spus o altă persoană.

Potrivit locuitorilor din Nisipari, vinovați ar fi niște indivizi porecliți ”Chetoșii”. Totodată, oamenii susțin că aceștia ar da și foc gospodăriilor. ”Au venit după amiaza și ne a aprins focul în mai multe locuri la noi și la domnul profesor. Dacă nu aveam surse de apă imediat… Idiotul ăla mic”, a spus un alt locuitor din Nisipari.

Potrivit informațiilor noastre, în ultimele două săptămâni, la Poliție, au fost înregistrate doar două plângeri, una pentru furt, alta pentru tentativă de furt.

Oamenii legii trag un semnal de alarmă și transmit celor care ajung să fie victime în astfel de cazuri să nu mai ezite să sune la Poliție pentru că, astfel, cifra neagră a infracționalității crește tot mai mult iar această atitudine le convine de minune hoţilor, încurajându-i să persevereze şi, în lipsa unor pedepse, să-şi găsească alte ţinte. Această formă de criminalitate se numește așa din cauza faptului că ea nu este cunoscută cert, iar dimensiunile sale rămân practic discutabile. De ce? Tocmai pentru că nu toate victimele depun plângeri.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati capul la unul din borfasi cu toporul si sa vedeti ca se potolesc!!
8
0
Bun articol... poza este de la o camera cu night vision! Dar... Ziua in amiaza mare!!! De va pasa, macar puneati o poza de pe net...
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108