REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Întreruperea competiţiilor o poate ajuta pe Serena Williams să câştige al 24-lea turneu de Mare Şlem

Întreruperea competiţiilor o poate ajuta pe Serena Williams să câştige al 24-lea turneu de Mare Şlem

Replica API 11 iunie 2020 | 21:54 1080

Întreruperea competiţiilor de tenis, datorată pandemiei de coronavirus, o poate ajuta pe Serena Williams să câştige al 24-lea turneu de Mare Şlem, a declarat, pentru Reuters, Patrick Mouratoglou, ce o antrenează de mulţi ani pe jucătoarea americană.

Sezonul de tenis a fost întrerupt în luna martie şi nu se va relua mai devreme de sfârşitul lui iulie.

Serena Williams, care va împlini 39 de ani în septembrie, este la fel de motivată ca oricând, iar pauza i-a permis să-şi încarce bateriile, a spus Mouratoglou. După ce a devenit mamă în 2017, Serena a jucat patru finale de Mare Şlem, dar le-a pierdut pe toate şi nu a reuşit să egaleze recordul lui Margaret Court, de 24 de victorii.

"În primul rând, a fost bine pentru Serena fiindcă a avut timp să se odihnească, iar corpul ei avea nevoie de odihnă. În al doilea rând, motivaţia ei nu s-a schimbat. Este la fel de motivată ca înainte să câştige mai multe turnee de Mare Şlem", a spus Mouratoglou, care o pregăteşte din 2012 pe americancă.

În opinia lui, jucătorii cu experienţă, ca Williams, Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic, sunt cel mai bine echipaţi pentru a avea succes după reluarea competiţiilor.

"Noi i-am văzut pe cei mai buni, ca Roger de exemplu, revenind după o absenţă de şase luni din cauza unei accidentări şi câştigând un Mare Şlem (în 2017 - n. r.). Doar aceşti tipi pot să facă asta. Aşa că nu-mi fac griji pentru Serena", a spus francezul.

Mouratoglou este îngrijorat că în acest există riscul să nu se mai joace deloc tenis.

"Cred că pentru toţi jucătorii este foarte greu, fiindcă este o situaţie complet nouă", a afirmat Mouratoglou.

"Un jucător de tenis are întotdeauna un obiectiv pe termen scurt în legătură cu următorul turneu. Aceasta e motivaţia lor. Asta nu se întâmplă în această perioadă şi ei nici măcar nu ştiu când e următorul turneu", a adăugat francezul, conform agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E exact perioada in care nu e testat antidoping niciun sportiv pentru nimic. Vor fi rezultate excelente si nesperate pentru multi.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212