REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Ioan Negrea, de la Mangalia, în SCANDAL cu soacra finului său

Ioan Negrea, de la Mangalia, în SCANDAL cu soacra finului său

Replica API 29 mai 2021 | 01:03 3301

Ioan Negrea și Dan Moldovan au fost destul de apropiați în trecut, în afară de relația de rudenie, îi mai leagă și afacerile. Nașul Negrea și finul Moldovan dețin o firmă împreună, Naby Estival Maritimo SRL, înființată în 2019 pentru a pune mâna pe terenul de 800 mp situat în Portul Turistic Mangalia, pe care funcționează restaurantul Maritimo. Cei drept, în acte apare Negrea, nu și Moldovan, acesta fiind reprezentat în societate de soacra sa, Maria Ciuciumiș. Iată că fostul consilier Negrea pare să nu se mai înțeleagă asociata lui, din moment ce contestă o hotărâre a AGA a societății Naby Estival Maritimo SRL.

Naby Estival Maritimo SRL a fost înfiinţată în 2019 și deține restaurantul Maritimo din Portul Tomis, pe care l-a cumpărat de la SC LGV Invest Quality. Cea din urmă deținea și terenul, prin concesiune, de la Primăria Mangalia. Asociați sunt Ioan Negrea și Maria Ciuciumiș, soacra fostului consilier local Dan Moldovan, care este și finul lui Negrea. Iată că asocierea pare să nu mai funcționeze în parametrii normali, din moment ce Negrea se războiește cu firma pe care o administrează, în instanță, nemulțumit de o hotărâre AGA, hotărâre pe care o avea anulată. Potrivit unor surse, la mijloc ar fi vorba despre niște bani.

Ioan Negrea

Finul Dan Moldovan, traseist politic

Finul Dan Moldovan, fost consilier local în Mangalia, nu s-a lecuit de politică! De la PD la PDL, apoi la PSD… până a ”parcat” la Pro România, din partea căruia a și candidat, la alegerile din septembrie 2020, pentru poziția de primar! Ah, să nu uităm că a fost şi prin PUR, dar asta ‘nu se pune’.

Moldovan a avut o relație bună cu Claudiu Tusac. În 2017, acesta i-a închiriat lui Dan Moldovan, de fapt, soacrei sale, terasa Bicaz din Olimp, obţinând, ulterior, şi bucata de plajă.

Cât despre Negrea, acesta s-a aflat în război cu firma pe care a înfiinţat-o în vremurile sale bune alături de fostul primar Mihai Claudiu Tusac. Cetăţeanul german Negrea are de recuperat un milion de euro de la societatea care făcea legea în Mangalia, intrată între timp în insolvenţă şi executată de mai mulţi creditori.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai Danut nu era nimeni fara nasul..Si intelegerea a fost sa il reprezinte pe Radu Cristian acolo la Maritimo. Ca tot pentru Radu a tras si in campanie Danut numai sa iasa consilier. Cat despre Negrea... Are familie numeroasa. Plus ca trebuie sa o intretina si pe amanta vesnica Ana si familia acesteia.
3
0
nae trebuia de mult cazat la poarta alba,definitiv,hotul Dracului
4
2
Sa se bata sa sew certe pana le o veni rau ca au furat cat au putut din avutul obstii si la urma sa se aleaga praful .
9
0
Ziarista pooliiii
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468