REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ioana Ginghină nu renunță la casa în care a locuit cu fostul soț

Ioana Ginghină nu renunță la casa în care a locuit cu fostul soț

Replica API 7 aprilie 2020 | 20:57 1337

Ioana Ginghină

Ioana Ginghină nu renunță la casa în care a locuit cu fostul soț: „Am multe animale pe care nu am cum să le abandonez” Ioana Ginghină a început o nouă viață din vară, de când divorțul de fostul soț s-a parafat la notar, iar ea a devenit, oficial, o femeie liberă. Actrița avea în plan să se mute cu fiica ei din fostul cămin conjugal, dar, între timp s-a răzgândit, scrie libertatea.ro.

Ioana Ginghină locuiește alături de fiica ei, Ruxandra, într-o vilă spațioasă în apropierea Capitalei. Deși avea în plan ca anul acesta să își găsească o locuință în București, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar ea a fost nevoită să își anuleze planurile.

Mai mult, cum se află în carantină din cauza noului Coronavirus, actrița și fiica ei desfășoară multe activități în aer liber, în propria curte, așa că nu au timp să se plictisească. Cele două au căzut de acord să rămână în continuare în aceeași locuință.

„Da, aveam în gând să vând casa din cauza distanței, nu a amintirilor, însă acum vreau sa cumpăr partea mea și să rămân aici, iar în viitor poate să îmi găsesc și o locuință în București, pe care să o am pentru perioadele în care sunt mai ocupată.

Îmi este greu să mă despart de casă și am și multe animăluțe pe care nu am cum să le abandonez și nici nu am cum să le iau cu mine, dacă m-aș muta. Ruxandra nu vrea să se mute, așa că rămânem la curte”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ghinghină. Pe plan personal, actrița este din nou fericită, ea având de mai bine de jumătate de an o relație cu un influencer de turism. Iubitul vedetei și și fiica ei, Ruxandra, se înțeleg foarte bine, fapt ce o bucură pe actriță.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati acolo daca va place.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108