REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Iohannis anunţă că l-a invitat pe preşedintele SUA în România

Iohannis anunţă că l-a invitat pe preşedintele SUA în România

Replica API 15 iunie 2021 | 23:30 784

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, că l-a invitat pe preşedintele SUA, Joe Biden, în România, pentru a continua discuţia din 2015, când acesta a fost prezent în ţara noastră, în calitate de vicepreşedinte al Statelor Unite ale Americii.

Klaus Iohannis, Joe Biden

"L-am invitat în România, i -am spus că doresc să continuăm discuţia foarte bună din 2015", a afirmat Iohannis, la Bruxelles, după ce a participat la summitul NATO, scrie Agerpres.

"Am avut două discuţii scurte cu preşedintele Biden. Prima a fost chiar la început, unde cu preşedintele Duda am ţinut să îl salutăm pe preşedintele Biden, să ne exprimăm mulţumirea faţă de prezenţa domniei sale în Summitul B9. A fost o prezenţă consistentă, a avut un discurs foarte solid. Şi, evident, am vrut să ne asigurăm că, în continuare, avem un parteneriat strategic foarte solid şi că avem întreaga atenţie a parteneriatului strategic al Statelor Unite ale Americii pentru Flancul Estic. Preşedintele Biden ne-a asigurat că se implică în mod deosebit şi foarte mult pentru a sprijini România şi Polonia, pentru a îmbunătăţi această relaţie", a afirmat şeful statului.

El a adăugat că, la o a doua discuţie cu preşedintele SUA, în cadrul Summitului NATO, l-a invitat pe acesta în ţara noastră. "L-am invitat în România. I-am spus că îmi doresc să continuăm discuţia foarte bună pe care am început-o în 2015. (Atunci) am avut prima întâlnire, atunci a fost vicepreşedintele Biden. Îmi doresc foarte mult să întărim parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii. A fost perfect de acord să încercăm să organizăm o astfel de întâlnire şi m-a asigurat încă o dată de faptul că este foarte dedicat acestui parteneriat", a menţionat preşedintele Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
C h ina J o e catre Lurch: Am primit un tel de la Londra si vreau sa nu il mai abuzati pe P o p o v iciu,fiul meu nu mai e angajat pe nicaieri si nu prea ma mai simt The B i g G uy cum eram pana nu demult in U c r aina si C h ina.Te rog sa uiti tot ce a facut si sa se spele ca altfel o sa fac cum am mai facut ,adica o sa te fac sa nu il mai acuzi,daca nu ma crezi intreaba-l pe P o roshe n ko
1
1
Sa il duci la sectorul 1 la dna clatita sa ii vada muntii de gunoaie scarb elor
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920