REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iohannis anunță restricții de Sărbători: Nu ne putem relaxa

Iohannis anunță restricții de Sărbători: Nu ne putem relaxa

Replica API 25 noiembrie 2020 | 00:00 2183

Președintele Klaus Iohannis a explicat că nici nu se pune problema să avem Sărbătorile de iarnă fără restricții. Iohannis a precizat că anumite localități ar putea fi chiar în carantină de Sărbători.

Klaus Iohannis

”Știți că nu obișnuiesc să povestesc ceea ce s-a povestit, dar cred că este legitimă curiozitatea despre măsuri de restricție care ar putea să vină. În acest moment, nu există intenția de a instaura starea de urgență sau un lockdown general.

Măsurile aflate acum în vigoare au dus la o ușoară descreștere. În acest condiții, experții pe care i-am consultat sunt de părere că nu se impun noi restricții, dar nici nu se vor lua înapoi din aceste restricții. Nu putem să vorbim acum despre o relaxare. Știu că toată lumea își dorește să se retragă toate restricțiile și să intrăm în Sărbători ca de obicei. Nu este posibil la acest moment! Nu cred că până la jumătatea lunii decembrie vom avea o scădere a numărului de cazuri în așa fel încât să eliminăm restricțiile”, a spus Klaus Iohannis, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o sa merg la ski de sarbatori
0
1
craciun si anul nou in fata televizorului. s-o crezi tu!
2
1
Ar fi cazul ca popimea sa inceapa sa i aprinda lumanari cu capul in jos. Daca da rezultatea, se vor inmulti credinciosii.
3
1
Relaxateai tu cu PNL cu Teodosie la capul vostru vati batut joc de romani si de tara ,ati ajuns sa dansati asa cum va canta cei de afara ,noi romani de fel nu ne cam canta nimeni in ciorba da scuze voi astea de la putere va mai curge si alt sange prin vene nu doar de roman voi sunteti doar in acte,
8
0
ca manipularea fbk a tinut doar la europene, la locale s-a votat mai mult omul iar lumea s-a desteptat repede, bine cu cateva exceptii ca tine!!!
3
0
Tu o sa te relaxezi in Germania si prostii te voteaza chiar daca in 5 ani nu ai miscat un deget pt tara asta. Nu vreti voi cu hastag rezist sa iesiti in strada sau va place la cotet acum
8
0
acceptati faptul ca lumea va vota anti-psd si nu neaparat pnl ati pierdud asa ca mucles
5
6
Multi se abtin sa comenteze de frica razbunarii acestui individ f. dusmanos. Are la dispozitie toate institutiile de forta, si atunci il lasi in pace sa bata campii.
6
2
derbedeule stai la treicoceni sa nu ii lingi pizda dnei de cacareze carmen
7
2
Circul de la ora sase seara.Azi, femeia cu barba.Ieri a fost omul cu capul gol.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108