REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iohannis, către guvernanţi: Mai aveţi bani pentru pensii şi salarii până la sfârşitul anului?

Iohannis, către guvernanţi: Mai aveţi bani pentru pensii şi salarii până la sfârşitul anului?

Replica API 23 mai 2018 | 00:11 375

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat, marţi, Guvernului şi PSD să precizeze "clar, răspicat, cu argumente" ce au de gând cu Pilonul II de pensii şi dacă mai există bani pentru bani şi salarii până la finalul anului.

"Ei trebuie să ne dea un răspuns. În acest sens, cred că Guvernul şi PSD trebuie să răspundă public, clar, documentat la două întrebări: Ce aveţi de gând cu Pilonul II de pensii? Clar, răspicat, cu argumente, iar întrebarea a doua pentru Guvern este următoarea: Mai aveţi bani pentru pensii şi salarii până la sfârşitul anului?", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa sprijne dezvoltarea tarii,sa echilibreze zona politica din tara,sa aduca in fata orice subiect important pentru romani si impotriva mafiei generalizate si atotconducatoare,Iohannis da cu mucii inspre un partid,ca si cum el ar fi liderul altui partid scelerat. Pai asta nu mai e presedinte decat formal,in fapt el este orice altceva pe acea functie.
3
2
ai dreptate mergi sa l pupi in penis pe adolf iohannis.el va da de toate,multa gutuie cu lamaie.Si ca sa ti dau un raspuns de ce se mai caca saraciile in fundul curti ?. Sunt betivi si asistati sociali.Daca ar fii in stare de ceva nu rebut al societatii ca tine i ar angaja cineva.Dar,munca este grea la bere bucegi sunteti primi dejectiilor !.
3
3
Sictir sasule,mai penal ca tine,sluga lui merkel,nu este nimeni.Cand te vad ...VOMIT!!!
5
2
tov invatator este certat de fmi si banca mondiala ca nu le mai cerem lovele; saracutzii.
3
0
de dedesubt,asteptam raspunsurile idolilor tai penali,referitor la:pensii,salarii,investitii,justitie,de ce emigreaza romanii masiv,de ce preturile sunt de Suedia si salariile de Etiopia-vorbim de oamenii normali,nu de soferii din primarii si alte categorii de bugetari si pensionari speciali;de ce avem 0 km de autostrazi,de ce inca sunt zone unde oamenii se caca in fundul gradinii si nu au energie electrica,de ce avem din nou analfabeti ca acum 100 de ani,de ce vindem tot si cumparam rahaturi frumos ambalate,de ce medicii inca iau shpaga unii dintre ei avand deja 5000 de euro salariu,ETC,ETC.
3
6
Sa i sugi cuculetul lui adolf iohannis care sta precum cacatul in iarba dupa achitarea lui tariceanu.Penalule impreuna cu 6 case cumparate cu bani de la meditatii.Sa ne arate actele dd vanzare cumaparare escrocul !.
5
2
s-ar putea sa fie pt.pensionarii cu varsta intre 45-50 de ani,aia ''specialii''care au''muncit din greu''ca trebuie sa se reapuce de''munca''mititeii si cand scoti puturosu la treaba l-ai omorat.FOARTE BUNE intrebarile puse de klaus,foarte actuale si importante.Daca guv.Vasilica 3 raspunde la ele mai vedem ce se intampla.Grija mare voi astia cu salarii si pensii de Suedia,intr-o tara de lumea a-3 a economic.Omul modest de la tzara se va descurca sunt obisnuiti oamenii si cu lipsurile dar escrocii puturosi se spanzura.Bravo d-le Presedinte Iohannis!!
5
2
De plimbari si spp isti mai are statul roman bani?.De naveta de la Sibiu ptr 4 drumuri pe saptamana mai sunt bani ?.Escrocule six home,adica 6 case
8
12
Daca le dati la putorile alea din armata,politie,judecataorie pensii"speciale"dupa ce au dormit in bocanci 20 de ani, iar restul prostilor cotizeaza 45 de ani,ptr 1000 lei,de unde sa ajunga?
23
1
Daca nu ar avea cu ce sa plateasca pensiile doar pana la sfarsitul acestui an tot ar mai fi o speranta. Problema este ca nu mai au de unde sa ia bani pentru pensii nici pe viitor.
11
5
frectii la un picior de lemn ,zici de parca acum isi lichideaza conturile bancare si imprumuta guvernul pentru plata pensiilor si a salariilor asa de ingrijorat este ha,ha,ha !
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108