REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis cere DEMISIA premierului Viorica Dăncilă

Iohannis cere DEMISIA premierului Viorica Dăncilă

Replica API 28 aprilie 2018 | 01:34 400

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, 27 aprilie, că BNR nu poate fi acaparat politic de PSD, că a dorit să medieze între Guvern şi PSD pe de o parte şi BNR de cealaltă parte, afirmând că "doamna Dăncilă nu a înţeles acest lucru". De asemenea, a cerut demisia premierului României, Viorica Dăncilă.

"Retrag încrederea doamnei Dăncilă. După cum am spus, pe 29 ianuarie Guvernul a fost învestit. Au trecut trei luni, după care pot să trag o concluzie - doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru a României şi transformă astfel Guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea solicit public demisia doamnnei Dăncilă din funcţia de prim-ministru a României”, a spus Iohannis.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dosarele lui draknea nu sunt facute, el a avut grija sa mituiasca pe toata lume, de pe pozitia pe care o are, prin mariri de salarii, atentie numai celor pe care se poate baza tip pres dorneanu, sa le dea pensii speciale, iar el nu este singurul , multi din cel ca il ajuta sunt in aceiasi barca si ptr a nu se scufunda prefera sa il salveze pe draknea. Belina , sau cum dzeu ii zice, este facatura?, Brazilia facatura?, mastodontul de casa ce se extinde pe doua strazi, facatura?, ce ar fi sa te informezi si apoi sa comentezi. Inteleg daca esti asistat social, da
1
1
puteti sa urlati pana nu mai puteti nu vedeti ca toate dosarele lui dragnea sunt contrafacute daca erau reale era la puscarie pana acum avem un presedinte da tot rasul foarte slab fara hartie in fata nu stie ce sa mai zica pa dasupra este si badaran jigneste femeile din politica mai bine sa aiba grija de toapa lui.
3
2
Zece ani ne am chinuit cu betivul de Basescu si acum iar zece ani cu nazistul de Iohannis zis Gica Contra.Aceste doua lichele nu au facut nimic ptr romani doar sau plimbat au mancat au baut si au facut interesele si au tras apa la cacat
7
5
Pentru John- citeste legea si vezi care sunt atributiile presedintelui. Din pacate multi oameni vorbesc, voteaza si comenteaza fara sa aiba habar. Pacat..... ar trebui sa ne informam mai mult cind votam, ce votam, pentru ca altii sa nu isi mai bata jos de noi. Avem cele mai mari preturi si cele mai mici salarii....e super
5
4
Bai dar de ce nu demisionezi tu, ca in afara de plimbari prin Tenerife, Miami, Stambul, nu faci nimic.
6
6
Hai sictir! Romania pulii
3
5
Johannis nu vrea decat sa abata atentia de la gafa cu evreii. Mars de-aici nazistule.
10
8
PSD nu se atinge de salariile si pensiile judecatorilor pentru a nu fi condamnati la cate au facut si inca fac.
12
3
DIN CEEA CE VAD ON LINE SUNT NUMAI IDIOTI CARE NU AU NICI O NOIMA IN GANDIRE SECURISTI DE-A LU ZELEA CODREANU GARDA DE FIER A CODRUTEI. NU POT DECAT SA MA BUCUR CA PLATESC LA BUGETUL DE STAT CA SRI SA VA PLATEASCA PE VOI SA INJURATI CIUMA ROSIE SI PE ORICINE NU ESTE DE ACORD CU LABA TRISTA DE IOHANIS SI CU IAPA DE CODRUTOIU
7
11
toti evreii sa moara gazati, fortza natzi. fotza iohanis. sa va fut in cur pe toti romanii. moarte evreilor.
2
20
Voi psdistii aldistoi si acolitii lor sa io sugeti lui Iohanis.
14
10
cu sase case furate.
14
16
Curva regimentului
14
5
De fapt pe Iohannis il doare numai de propria imagine,deja mototolita ca un ziar folosit de boschetari sa se stearga la cur. El este nu presedinte de tara ,ci sef de peneleopesedeu sugarnitura de hastagi. Nu este un mediator,nu este un patriot,este o mare eroare de vot a romanilor.OK,sa plece Dancila,ma doare-n cur,dar de ce o apara pe bazmutia aia de Kovesi ? Si eu --am votat ca idiotul pe Iohannis,scuzele mele,dar recunosc tembelismul de atunci,nu apar in continuare aceasi faptura ! Flit Iohannis,cand ai ochi si pentru poporul Roman? Niciodata,!!!
13
16
haha,de 1 Mai-ul asta o sa le stea in git micile berile si manelele postacilor pesedisti.in loc sa stea la gratar si sa rigiie a bere postacii au consemn sa dea in presedinte ,deja citiva pensionari ghertzosi au inceput ca ala de la 13.27 care daca nu poate sa futa ,injura ca asa e la ei la partid .
18
7
Bine dele iohanis jos psd alde hoti
21
8
neamtule care ai radacini naziste in tine.evreii au fost acum se numesc israelieni dobitocule
13
20
Ma uit si vad aici ca din pacate mai exista oameni care nu sunt obiectivi si nu vad raul din acest partid numit PSD. Este oare normal sa ajungi la guvernare si sa doresti sa transformi Romania intr-un paradis al infractorilor? Sa nu faci altceva decat sa iti pui trompetele sa spuna in fiecare zi ca este normal sa fi infractor si sa stai acasa, e normal sa furi si sa ramai cu banii, este normal sa faci legi pentru tine si nu pentru o tara cu valori euroatlantice. Poate vor raspunde vreodata pentru asta.
20
5
Joiannis ii cere demisia lui Dancila si ii retrage increderea? Ei si? Ce papagal! Ce parghii are sasul sa determine demisia lui Dancila? Niciuna!!! Si-atunci? Omul si-a pierdut simtul ratiunii si o tine din gafa in gafa. Cel putin aia cu evreii e monumentala! In lumea libera va fi taxat sever... Un amator desantat la Cotroceni, asta e biciclistul din deal...
15
16
de la balba de la microrezervatie. Momentan acesta se gaseste la sediul guvernului. Trimiteti o echipa sa il recupereze.
6
5
Eu cred ca mai bine sa-si dea demisia Werner.
12
23
trebuia sa-si dea seama ce fel de oameni sunt daca fac parte din gasca lui Dragnea,poate da dumnezeu si ajung la parnaie
16
4
Dancila proasta neamului si Dulapul sasesc e prostul neamului, mii de multumiri cretinilor care au putut alege asemenea cacaturi in functiile tarii.
15
4
Psd dancila firea dragnea au facut din tara o varza-rusine
21
5
Gandesti gresit, trebuie sa intri putin si in mintea politicului; daca Iohannis o refuza pe dancila, dragnea ar fi demarat procedura de suspendare a presedintelui. A doua la mana, poate serviciile l-au informat corect pe presedinte, ca de fapt dancila e praf si a preferat sa o accepte, pentru a adanci si mai mult criza psd-ului, rupandu-si gatul dupa deja doua guverne esuate. A treia la mana, poate serviciile au spus ca e ok si ca orice angajat, ar fi trebuit sa-si faca treaba corect, in schimb ea trebuie sa indeplineasca dorintele lui dragnea...
13
3
Premierul Romaniei, este RUSINEA ROMANIEI!Sa se inscrie in cls a cincea sa invete aritmetica....20 20 si lb romana...parlamentale si geografia,Pachistan si Afganistan fac parte din UE!Pina la toamna sa tricoteze sau sa si ia in primire benzinaria unde a fost sefa!
27
7
justitia e de vina ca nu il condamna pe dragnea si restul coruptilor din psd asa cum e normal sa fie
26
4
e pentru prima data dupa 1989 cand cineva incearca sa-i mai intrebe de sanatate pa aia de la BNR si oile sar cu gura.
9
15
devina este justitia care nu il condamna pe nenorocitul de dragnea ca el este jigodia care conduce acest guvern
27
4
Cand Iohannis a investit prim ministrul Romaniei si a asumat numirea. Acum constata impostura specifica functiilor de conducere din Romania. Daca te joci cu numirea de maimute la varful statului vina este in totalitate a ta. Serviciile secrete nu au raportat ce rasa este DAncila?
19
6
corect....
9
3
Nici in cot nu ma doare de presedinte. Justitia e cu noi. A fost cu noi si va ramane cu noi Psd. Pe cei care ne-au pus bete-n roate ii trimitem la pensie alaturi si de alti frati de-ai nostri excroci. Toata lumea buna are de castigat. P....mea nici nu conteaza. .... Cam asa arata in traducere libera ranjetul de deschidere al fiecarei sedinte din guvernul dracnea.
9
14
E cam groasa treaba dragnea trebuie internat la nervoase de urgenta iar pe dancila la gradina zoologica sau intr.o microrezervatie
31
8
D-na Dancile este premierul Romaniei, nu a lui Dragnea, a penalului si dictatorului Dragnea. Trebuie sa sa consulte cu presedintele Romaniei, si sa decida impreuna. Da, aceasta tantita, NU FACE FATA ACESTEI FUNCTII DECIZIONALE, este presul lui Dragnea.
44
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108