REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis: De la 1 ianuarie 2019 România va prelua Preşedinţia Consiliului UE. Părerea mea este că nu suntem pregătiţi

Iohannis: De la 1 ianuarie 2019 România va prelua Preşedinţia Consiliului UE. Părerea mea este că nu suntem pregătiţi

Replica API 13 noiembrie 2018 | 00:56 514

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că România nu este pregătită pentru preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

"Trebuie să menţionez o mare îngrijorare pe care o am, pe care sper că o aveţi, cu toate că nu vă priveşte direct. Este vorba de anul 2019. Ştiţi bine că de la 1 ianuarie 2019 România va prelua Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, o poziţie extrem de importantă, o poziţie extrem de onorantă, o poziţie extrem de solicitantă, mai ales pentru Guvern. Părerea mea este că nu suntem pregătiţi pentru aşa ceva", a spus Iohannis la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România.

Iohannis a apreciat că "la Guvern nu se mai înţeleg responsabilii pentru diferite sectoare, persoanele care ar trebui să se ocupe de chestiunile europene pleacă sau sunt demise şi în acest fel ne trezim în ceasul al 12-lea, total, total nepregătiţi". "Aceste lucruri sunt foarte grave", a apreciat şeful statului.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cand e asta presedinte chiar am inceput sa-l regret pe Iliescu! Daca-l mai pun si pe Basescu la socoteala inseamna ca ne ducem rau de tot.
0
0
In loc sa-i luam cu parul pe toti astia care-au nenorocit tara si pe noi toti, ne irosim energia si nervii la antenele penalilor care ne tin tot timpul ocupati si nu mai avem timp sa reactionam. Ne batem noi intre noi ROMANII care n-am furat si n-avem treaba cu JUSTITIA pentru ca suntem oameni cinstiti, in loc sa ne unim sa scapam de HOTII care sug si sangele din noi! Nu vedeti ca in afara de ce legi care sa-i faca scapati pe toti HOTII de LEGE si puscarie astia alta grija nu au! DRACnea are pe mana banii tarii, banii nostrii ai tuturor si-i fura cu LEGEA facuta de niste HOTI pentru alti HOTI
2
1
parerea ta.
1
4
ficusule ce-ai facut, tea deranjat vreo femeie de servici cand ti-a sters prafu de pe petale? sa ne pisam pe tine bai iohanis cu opiniile tale exprimate cracanat
2
5
Cum vine asta! Omul harnic si gospodar sa-l tina-n carca, sa-l idoape pe al de sta degeaba de la STAT, in timp ce el, gospodarul, trebe sa stranga mereu cureaua si sa se uite cum ii mananca lenesul toata agoniseala. De neanteles!
4
3
pacat doru, ptr cei ce gandesc ca tine, o ducem noi atat de bine.
4
3
Faptura asta lupta din rasputeri impotriva Romaniei. Da cu cacat in ventilator sa improaste tot ce e in jurul lui. Un sinistru. Cat de rau poate fi Dragnea sau guvernul in sine,asta e fix treaba interna si se rezolva intern,nu se iese in curul gol in piata europeana sa se traga basini antinationale. Presedintele este decat un ceva care ajuta strainii sa mai ia de la noi ce mai avem,tot pe degeaba. Halal an centenar! Rusine,pacat de eroi!
3
6
Chiar daca ar fi asa tu ca presedinte nu ai voie sa faci asemenea declaratii.
4
6
de vitel...esti un infractor cu 17 dosare penale clasificate de servicii.
6
7
Poate vorbeste in numele lui . Asta si cu inca cativa ca ei gen Macovei Monica fac opozitie Romaniei credeti voi ca altii au fost mai pregatiti ca noi Nu . Dar isi vad de interesul tarii lor cu bune si cu rele . Pai romanul asa este isi pune cenusa singur in cap . Si va mai mirati ca marele concerne si multimationale isi fac de cap la noi in tara . El vrea guvernul lui domnule jucaria lui . Pai pe Dragnea am vazut de ce este in stare dar ce se ascunde si sub blana ta .....vaiiii vaiii
8
10
Pai daca nu suntem pregatiti facem cerere sa ne sara randul daca nu este obligatoriu,iiar daca este obligatoriu sa ne suporte asa cum suntem deoarece contribuim cu mai mult decat accesam!
6
5
uite asa plang unii din opozitie de 2 ani ,o sa mai discutam peste 7 luni cum a fost, in rest numai de bine Pentru astia care tot o ardeti cu psd hotii etc cautati cat costa 4 WC la Cluj ? Bocalaul le-a construit cu 200 000 euro si mai mancati boc despre Fagadau ha ,ha ,ha!Sursa Cotidianul de astazi !
8
3
Romania va conduce.Europa vei fi belita de catre dragnea,tariceanu si iordache.Ultimul pe lista,cu voia dvoastra,mai draga,eugen nicolicea.
7
6
Romania este nepregatita sa se conduca eficient. Daca vor europenii sa legalizam hotia atunci suntem pregatiti sa conducem tot globul pamantesc.
7
5
Nu suntem pregatiti? Facem alegeri anticipate.Doar nu asteptam sa ne conduca radu duda sau nepotelul din cauza ca partidele au in componenta parlamentari corupti.
8
4
Parerea mea este ca trebuie sa pleci acasa. Nu te-am votat si nu te voi vota niciodata pentru ca pentru mine esti un INFRACTOR. Cu probe nu pe vorbe.
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108