REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iohannis: De la începutul epidemiei au fost date peste 78.000 de amenzi

Iohannis: De la începutul epidemiei au fost date peste 78.000 de amenzi

Replica API 2 aprilie 2020 | 00:00 1004

Klaus Iohannis

Sursa foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că au fost aplicate peste 78.000 de amenzi de la începutul situaţiei create de pandemia COVID-19.

"S-au făcut, de la începutul acestei situaţii speciale, peste 870.000 de acţiuni de control, controale de tot felul. S-a controlat felul în care oamenii respectă izolarea, în care respectă carantina, felul în care firmele respectă normele de vânzare şi aşa mai departe. Pot să vă spun că autorităţile au lucrat foarte serios şi în acest domeniu. De la începutul epidemiei s-au dat peste 78.000 de amenzi, deci peste 78.000 de contravenţii au fost constatate de autorităţi", a afirmat şeful statului la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres.

Preşedintele a adăugat că legile în contextul pandemiei sunt clare, iar scopul lor este protejarea populaţiei.

"Legea este clară, este pentru protecţia oamenilor, pentru protecţia medicilor. Cine n-o respectă, va fi amendat", a punctat Iohannis şi a făcut din nou apel la cetăţeni să respecte regulile în vigoare.

Iohannis a făcut o declaraţie de presă la finalul unei şedinţe de evaluare şi prezentare a măsurilor de siguranţă şi ordine publică în contextul epidemiei COVID-19 cu premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, chestor şef de poliţie Bogdan Despescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca vreti a deconta costurile epidemiei prin amenzi nu este bine!Daca amendati muncitorii nu vor mai merge la serviciu ,bagati tara in colaps.Molima trece odata dar romanii tin minte amenzile exagerate si abuzive!
0
1
amenzi ca pentru dusmani, salarii de kkt,pai cum s-a gandit muiepeneleu si cap sec iohanis sa dea amenzi de 2000 de lei minim,cand salariul lunar de abia atinge suma respectiva,cat despre amenda maxima,de 20000 s-o plateasca ei cei care abuzeaza de muma lor,muiepenele,muieiohanis
2
2
Asta cu amenzile date meltenilor e buna,insa neaparat sa fie insotita de eforturi pentru echiparea celor din sistemul medical. Nu e greu sa te speli,sa tii distanta fata de altii,sa respecti niste reguli simple,insa e imposibil sa poti inlocui medici si asistente cu japita de politicieni,securisti,ziaristi slugoi,papagali internauti si alte soiuri de fapturi. Cand nu ai personal specializat in sanatate,te caci pe toti bloggerii,vedetele,manelistii si altii care pana acum erau cele mai apreciata figuri din tara asta.
2
2
Foarte bine! ORDINUL SE EXECUTA, NU SE DISCUTA. Legea este valabila pentru toti: se APLICA, RESPECTA. Da! Numai cu ordine si disciplica, cu seriozitate si implicare, devotament si responsabilitate,...vom invinge. Sa aratam ca ne pasa de NOI si semenii nostri.
1
3
platim datoria externa,si rascumparam si flota vanduta de Petrov Spor la amenzi
3
0
Sugi pula sugi pula
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108