REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Iohannis despre faptul că a fost huiduit la Iaşi: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Iohannis despre faptul că a fost huiduit la Iaşi: Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie

Replica API 25 ianuarie 2020 | 00:00 383

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că huiduielile apărute în timpul discursului său de la Iaşi, la manifestările organizate de Ziua Unirii Principatelor Române, arată că "în România avem o democraţie vie".

El a declarat, la finalul acţiunilor din Piaţa Unirii, că "fiecare român are dreptul la opinia lui", subliniind că atitudinea unora dintre participanţii la manifestări nu i-a provocat o stare de supărare.

"Sunt foarte bucuros că în România avem o democraţie vie, care se manifestă şi într-o zi aşa frumoasă cum este astăzi. Nu ne-am supărat absolut deloc. Fiecare român are dreptul la opinia lui şi cred că în ansamblu lucrurile merg şi aici, pentru Iaşi, din ce în ce mai bine", a afirmat Iohannis.

Preşedintele a subliniat că este foarte trist că există decalaje de dezvoltare între zona Moldovei şi alte regiuni ale ţării, dând asigurări că se va implica pentru reducerea lor.

"Este foarte, foarte trist că Moldova a rămas puţin în urmă şi din acest motiv am venit împreună cu primul-ministru şi cu mulţi membri din Guvern să arătăm solidaritatea şi preocuparea noastră şi vom rezolva o mare parte din problemele Moldovei", a adăugat şeful statului.

Întrebat dacă există şanse ca autostrada Moldovei să fie construită, Iohannis a răspuns: "Cu siguranţă".

Preşedintele Klaus Iohannis a fost huiduit în momentul în care a ajuns în Piaţa Unirii din Iaşi de un grup de manifestanţi, dar şi în unele momente când şi-a citit discursul. Tot în timpul rostirii discursului său, şeful statului a fost şi ovaţionat atunci când a vorbit despre prioritatea construirii Autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

De asemenea, huiduieli, precum şi ovaţii şi aplauze, s-au auzit şi atunci când au rostit discursuri şi ceilalţi oficiali, cum ar fi premierul Ludovic Orban, preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa (PSD) şi primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica. De asemenea, din Piaţa Unirii s-au auzit scandări cum ar fi "Vrem autostrada!" şi "Şî eu", aluzie la protestul organizat de suceveanul Ştefan Mandachi cu privire la situaţia drumurilor din judeţele Moldovei, scrie AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta merita plavanul. Multe huiduieli si cat mai multa muie cu cacat.
2
2
de ce romanica plateste despagubiri de razboi jidaniei,pentru ca iohanus prostul profitor si tradator a recunoscut ca romanica a participat la holocaust,in mintea lui cred ca nici nu intelege ce inseamna,oare stie sa rezolve o problema de mecanica din fizica de-a noua
3
1
mai repede cu anticipatele alea ca uite astia deja au inceput sa se trezeasca la realitate!
1
2
Anuleaza pensiile speciale si te vor aplauda !
4
1
Hugo Boss omu'!Bravo Herr President!Normal ca huiduie ...huiduie ei la Trump unde asteapta si vreo 3 zile sa intre in sala sa o faca,bine macar psd istii huiduie gratis in frig,mananca shaorma si se bucura de Ziua Unirii mai putin ca la "Putoarea Dragostei" sau Romanii au Talent,din nastere... prematura.Intr o tara invadata de prostie si te poti astepta la orice romanii sunt peste tot la fel,huiduie peste tot in gari prin europa,pe strazi,ii vezi de la 15 poste mai ales pe astia din Iasi,Husi,sunt peste tot "nationalisti"in sensul prost,aducand urbea natala indif pe unde sunt,oltenii la fel
4
3
Pt POSTACII PDL PNL CIUMA ROSIE MULTA MUE CU SPERMA
3
3
postacilor pesedei !!!
5
7
gogoman,tantalau si tradator,si va avea pensie speciala,resedinta platita de prosti pentru tot restul vietii iar el umbla dupa alte case
11
5
... cu tine, gestapovist schizofrenic !
9
6
Numai a bucurie nu mirosea !
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920