REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iohannis: E o zi de doliu pentru statul de drept

Iohannis: E o zi de doliu pentru statul de drept

Replica API 1 februarie 2017 | 00:07 438

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă că este o zi de doliu pentru statul de drept, care a primit o lovitură de la adversarii justiţiei, făcând referire la proiectele privind justiţia adoptate, marţi, în şedinţa de Guvern. „Dragi români, astăzi este o zi de doliu pentru statul de drept. Statul de drept, care a primit o lovitură puternică de la adversarii justiţiei, dreptăţii şi luptei împotriva corupţiei”, a scris şeful statului pe Facebook, conform agerpres.ro. El susţine că Guvernul PSD-ALDE a ignorat „visul şi năzuinţele a milioane de români liberi care vor să trăiască într-o ţară eliberată de corupţie”. „Astăzi, Guvernul PSD şi ALDE a anulat munca a zeci de mii de oameni oneşti şi curajoşi din Justiţia română care au dovedit în ultimii ani că nimeni şi nimic nu este mai presus de lege. Guvernul PSD şi ALDE a anulat eforturile făcute de milioane de români de a face din România o ţară respectată în Europa!”, arată preşedintele Iohannis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ti-sa inecat corabiile si moare ciordos de necaz ? sa vina sa-i dau un praz !
1
1
Inca nu avem statul de drept,asa ca doliu este fiecare zi in care romanii sunt condusi din umbra de mafiotii care tot distrug economia si resursele,cate au mai ramas romanesti. Nu statul de rahat,antiromanesc, ci romanii sunt in doliu prelungit de decenii.
1
1
Dle presedinte Johannis,dragnea si tariceanu au pregatit deja suspendarea dvs,Va rog sa dispuneti DNA si Parchetului general sa-i aresteze pe acesti doi tortionari si intreg guvernul pentru nenorocirea cu ordonantele.Nu mai asteptati miracole arestati da-ti ordinul
2
3
Dupa noaptea cutitelor lungi aveti matele pe jos, se clatina fotoliile din structuri ,servicii, piromanilor lasati dreak chibriturile acasa!
4
2
Jegul asta trebuie suspendat cat mai repede
8
4
NE.A MINTIT.SAU.ASTA IMPUTIT!".. A PROMIS CA VA FI UN.ALT FEL.DE.PRES...DAR.A.ASUNS.SA L INTREACA IN.NEMERNICIE.PE.BASESCU...Un presedinte.PIROMAN.care incita la.violenta nu.sa.pomenit in.europa..PS :PENTRU.JIGODIILE BASISTE LIBERALE CARE L SUSTIN AM UN MESAJ..SA MI BAG PULA N GURA MAMI LOR.DE.SECURISTI.BASISTI.
9
5
tradator de tara , iar sugi pula , pui de filipinez , ma-ta nu a supt-o si ai aparut tu .
5
5
Vad ca padurile tarii le tai pe blat javro ???...Aici nu mai este doliu ca lasi tara fara paduri???...Sugi pula javra ordinara!!!.
12
6
D-le presedinte, luptati cu adversarii justitiei, dreptatii si luptei impotriva justitiei..., cu acest guvern care a ignorat visul a milioane de romani care vor sa traiasca intr-o tara eliberata de coruptie, ne-am saturat de hoti, mincinosi si penali.
7
9
Ciuma rosie nu se dezminte,dar jigodiile acestea nu trebuiesc lasate asa.Demonstratiile trebuie sa continuie.Curios ce vor face politicienii opozitiei,acum vom vedea din ce sunt facuti!
7
10
Dle presedinte ,banditi astia pregatesc suspendarea dvs.,cum putem sai oprim.jos comunismul adus de gorbaciov si busch senior!
8
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108