REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iohannis - întâlnire bilaterală cu premierul olandez Mark Rutte

Iohannis - întâlnire bilaterală cu premierul olandez Mark Rutte

Victor ROTARU 22 martie 2024 | 14:45 441

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire bilaterală cu premierul olandez Mark Rutte, în marja participării la Consiliul European, informează Administraţia Prezidenţială.

Iohannis - intalnire bilaterala cu premierul olandez Mark RutteMark Rutte și Klaus Iohannis

Cei doi candidează pentru funcţia de secretar general al NATO.

Şeful statului a afirmat, joi, că între el şi Rutte există o competiţie "constructivă". Întrebat de presă ce îl diferenţiază de premierul olandez, Iohannis a răspuns: "Cred că ne deosebeşte geografia, istoria şi cu siguranţă sunt unele teme unde abordările noastre ... ambele sunt foarte constructive, dar uşor diferite în ce priveşte viitorul NATO".

Iohannis a spus, înainte de a participa la Consiliul European, că are cu Mark Rutte o relaţie "normală".

Întrebat de jurnalişti referitor la competiţia pentru funcţia de lider NATO, premierul olandez a afirmat că Iohannis este "un om minunat".

"Este preşedinte al României de 10 ani şi am lucrat bine aproape mereu. Este un lider credibil pentru ţara lui", a completat Rutte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Olandezul cel pidosnic S-a’ntnlnit cu-n sas becisnic Amandoi se dau razboinici Si-ii infrunta pe rusnaci Opintindu-se amandoi Sa o puna de-un razboi Doar ca n-are cin’ sa lupte Pentru mintile inepte Ale trans-ilor din NATO Ce se cred vulturi misto Dar de fapt sunt pitigoi Dai in unul, tipa doi
0
0
Vă vor scoate pe voi din sinagogi; dar vine ceasul când tot cel ce vă va ucide să creadă că aduce închinare lui Dumnezeu.
1
0
A pus contre "veto" pentru dezvoltarea Romaniei. Anaf, verifica toate firmele olandeze si austriece care declara profit Zero, deci, muuuiie taxe statului Roman
0
0
A lucrat bine cu iohanis ca sluga pt interesele lor. In rest niciun respect pt Romania, Rutte e dujmanul Romaniei de f multi ani, ne a jucat impreuna cu Austria si a blocat dezvoltarea Romaniei in domeniile in care ar fi pierdut ei.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108