REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iohannis: Legile Justiţiei se pot modifica, dar ele trebuie să îmbunătăţească sistemul

Iohannis: Legile Justiţiei se pot modifica, dar ele trebuie să îmbunătăţească sistemul

Replica API 29 iunie 2018 | 03:26 396

Legile Justiţiei se pot modifica, dar ele trebuie să îmbunătăţească independenţa şi eficienţa sistemului juridic, a declarat, joi, la Bruxelles, preşedintele Klaus Iohannis.

Precizările acestuia au venit după ce a fost întrebat despre poziţia exprimată de cele 12 state partenere cu privire la procesul de amendare a Codului penal şi a Codului de procedură penală, Iohannis afirmând că ţările care au transmis aceste atenţionări "au perfectă dreptate".

"Au perfectă dreptate. Este lucrul pe care l-am spus eu de multă vreme. Legile Justiţiei se pot modifica, dar modificările trebuie să fie de aşa natură să îmbunătăţească independenţa şi eficienţa sistemului de justiţie. Iar aceste atenţionări, sigur, sunt exact lucrurile pe care le spun şi eu de multă vreme şi lucruri pe care le spun mulţi români de multă vreme. Sper să se audă şi la PSD'', a precizat şeful statului, la venirea la reuniunea Consiliului European, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca dai casele inapoi cum le-a dat Basinosu te alegem la nemti Cancelar
0
0
dar sa respecte Constitutia nu trebuie?
0
0
Wermorel conduce razboiul romano-roman. Un penal hot de case, patat pe maini cu sangele copiilor care au murit la Colectiv.
3
0
tot raul de la tine pleaca , esti ofticat maxim ,nu stii cum sa dai in cap guvernului , vrei oamenii tai care sa fie la dispozitia babei merkel , asta te supara . BABA MERKEL CONDUCE ROMANIA ! HAI SICTIR ,SCORPIE CASATA !
3
0
Oare cat de nesimtit sa fii sa iesi cu o asemenea declaratie , un contextul in care tu insusi nu respecti legile si ai dezbinat neamul romanesc!!...pardon nu nesimtit..PENAL!!..e cuvantul lui preferat, pe care il si poate pronunta.
8
3
Da, se pot modifica, cum bine ar fi sa avem alt presedinte : modificat !
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108