REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis, mesaj DUR pentru Liviu Dragnea: „Nu merge aşa, ghinion”

Iohannis, mesaj DUR pentru Liviu Dragnea: „Nu merge aşa, ghinion”

Replica API 14 mai 2018 | 00:35 358

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, la Blaj, că pilonii pe care se construieşte un stat eficient sunt statul de drept, stabilitatea fiscală, politica externă predictibilă, care însă au fost puse în pericol în ultimul an prin aşa-zise reforme, ultima ”de mare insucces” fiind Legea salarizării, care nu este o reformă, ci un eşec. Preşedintele a precizat că îşi doreşte o ţară puternică bine ancorată în Europa şi în valorile europene. ”Stat de drept, stabilitate fiscală, politică externă predictibilă, nu aşa ca acum, politică externă responsabilă sunt pilonii pe care se construieşte un stat eficient”, a subliniat Klaus Iohannis, potrivit news.ro. ”Trebuie să ştim: a - ce vrem, b - să lucrăm toţi pentru acelaşi lucru. (...) Pentru a evita catastrofe politice care până la urmă se răsfrâng asupra fiecărui român, trebuie să fim înţelepţi şi să acţionăm astfel încât să construim o Românie viabilă acum şi pentru viitor”, a continuat şeful statului.

Preşedintele Iohannis a susţinut că tocmai valorile despre care a vorbit - stat de drept, stabilitate fiscală, politică externă predictibilă şi responsabilă - ”au fost puse în pericol în ultimul an prin aşa-zise reforme”, dintre care a amintit ”ultima de mare insucces - aşa-numita reformă a salariilor”. ”Aşa ceva nu putem numi reformă, este un eşec. Astfel de eşecuri trebuie evitate pentrut că au repecursiuni în timp”, a subliniat preşedintele.

”Şi-au făcut pesediştii un calcul să dea mai mulţi bani la oameni, dar banii nu au fost şi atunci au luat de la autorităţile locale. (...) Bunăstarea nu se va produce dând bani pe hârtie, ci când oamenii vor câştiga real mai bine, comunităţile vor fi mai bogate. A mai fost unul care a crezut că le ştie pe toate şi că viitorul va fi de aur. Nu merge aşa, ghinion, cu unul care se crede mai deştept şi că le ştie el pe toate”, a declarat Klaus Iohannis.

Şeful statului le-a mai spus celor prezenţi să nu se aştepte la îmbunătăţiri cu actualul guvern, care nu performează, nu are rezultate bune.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa mooie sa luati si sa crapati dracului de jeguri infecte!!!!
7
0
bai, astia de tineti cu psd-ul, faceti asemenea comentarii de prosti si de inculti ce sunteti, daca ati avea putina cultura nu ati face asemenea comentarii, sau tineti cu ei pt interesele voastre.Mars jegosilor
5
0
iaca iar au iesit prostii si incultii la comentarii si-i da limbi indelungi si apasate marelui profesor de fizica ce se pricepe acum la toate DESCHIDE-TI OCHII PROSTILOR CA ASTA INCITA CU SERVICIILE ROMANII CONTRA ROMANILOR SI EL SE PLIMBA PRI TOATA LUMEA CU CAPRA LUI
1
6
Toti sunt hoti si mincinosi. Emigrati cat mai suntem in UE ca romanica se duce pe pula cat de curand.
4
0
Ce imi place caci au iesit trompetele la raport, fatalaii si rosiile.
6
1
Jospsd josalde jos psd cac pe dragnea
10
8
Ma doare in bascheti de ce zice iohanis...am salariul marit neamt tantalau ! Si nu de catre ai tai pnl isti...ghinion
11
11
ce ofticati sunt jegosii care tin cu pesede .au iesit sa muste lumea de cur imputitii
9
9
Iesiti prostii mei in strada sa le sugeti pwla la pesedei si sa le dati limbi la pesediste.Acum cand m am facut de cacat cu dosarele achitate in instanta a lui Ponta,Sova si Grebla.Daca vin din tara vin cu tricicleta in piata victoriei sa i pupi si eu in pula pe Dragnea si compania.
9
14
Proasta-i ma-ta. Daca-ti place asa mult, ia-l acasa. Apropo, ai un loc de munca? Sau mergi la furat pe-afara.
9
11
dracnea a sarit peste cal,din prostie sau din lacomie a luat glandul lui donald in gura si inca mai insista
14
7
BA DOBITOCULE DE LA REVOLUTIE SI PANA IN PREZENT TARA E CONDUSA DE PSD DU-TE DRAQU DE PROST!
15
11
Sa i-mi bag pula in ma-ta de comunist nenorocit.
10
15
Du te ba, uratule !
7
10
Johannis...au plecat toti oamenii din tara, nu mai vrea nimeni sa munceasca in Romania, ai dezbinat tara, ai instaurat vrajba si sifoneala. Tu vorbesti? Esti un mare tradator. Va veni si vremea cand vei raspunde ptr faptele tale. Tradatorule
13
23
Presedintele este prea ingaduitor cu otrepele si jegosii de la PSD-ALDE ! Ca , nu ai voie sa te comporti diplomatic cu gainarii din guvern si parlament ... Astia trebuie mai intai impuscati , apoi intrebati daca vor ajutor de inmormantare ! Secaturi !
21
12
Hotul striga hotii! Tu ai facut ceva pentru tara asta, ai construit, in anii astia, ceva? Nu, doar ne-ai dezbinat! Rusine!
15
22
Ghinion pe nevasta-ta ca merge la puscarie ca v-ati umplut de case prin falsuri. Penalii dracu, tot voi cu guram mare.
13
25
Chiar nu conteaza ce zice Neamtu'. Noi Romanii mergem pana la capat cu Dl Dragnea, om bun, destoinic si de mare cinste!
12
29

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108