REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.5° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.5° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Iohannis obţine 72 de procente în Năvodari. Situaţia primarului Chelaru, ÎN PERICOL

Iohannis obţine 72 de procente în Năvodari. Situaţia primarului Chelaru, ÎN PERICOL

Replica API 25 noiembrie 2019 | 03:44 568

Numărătoarea paralelă a PSD poziţionează Constanţa pe locul 32 din 47 de judeţe, cu 31,53 de procente. Klaus Iohannis obţine, la nivelul judeţului Constanţa (conform numărătorii paralele), 68,47%.

Florin Chelaru

Klaus Iohannis a obţinut scoruri peste media naţională în mai multe localităţi din judeţul Constanţa, între care exemplificăm: Năvodari - 72%; Ovidiu - 75,3%; Techirghiol - 72,28%; Mangalia: 64,8%.

Situaţia primarului din Năvodari, Florin Chelaru, este extrem de sensibilă în condiţiile acestui procent, mai mulţi politicieni locali opinând că PSD ar putea să nu îl mai susţină pe acesta pentru încă un mandat de primar. Se speculează că PSD ar putea ca în 2020 să susţină candidatura Lilianei Mara la primărie ori a lui Nicu Moruzi.

Liliana Mara este în prezent viceprimar al oraşului Năvodari (din partea PSD).

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pnl si pmp are blat in consiliu local cu psd asa ca votati la alegerile locale care urmeaza.
0
0
Este o diversiune intre matei si chelaru, pericolul nu e pnl, pericolul este usr sa nu ia primarul.restul e cancan.
0
0
Dragi cetateni, s-a intrebat cineva de ce si- a dat demisia din functia de consilier Cristian Popescu? Va spun eu! Pentru ca era foarte complicat sa dea tunuri in aceasta functie impreuna cu prietenul sau bun Chelaru! Asa ca, cei doi s- au inteles ca Popescu sa isi dea demisia pentru ca trebuia tot timpul sa isi faca declaratia de avere si sa tot construiasca cu sprijinul primarului pe malul marii, sa primeasca concesiuni si asa mai departe. Popescu este intermediarul intre toti constructorii de pe malul marii cand vine vorba de autorizatii de constructii si Chelaru , care primeste apartamente
0
0
Domnilor, din cate stiu eu , Chelaru si Popescu au primit 5000 m in prima linenie langa promenada plus altele. Daca vreti atasez poze si arat si pe ale cui nume sunt. Eu vorbeam din campanie din 2016 de Chelaru de cate hotii a facut dar nu m- ati crezut. Acum revin si va spun din nou. Voi da aceste informatii catre reporteri de navodari sa le publice.
2
0
Ce a lasat Matei ? a lasat orasul fara zeci de ha de teren pe care lea impartit soldatilor LIVIU STAN MORUZI VASILE COMAN si ceilalti de ce noi cei de rand nu avem 1-2 blocuri cum au ei ???
3
2
Primarul Chelaru a acoperit mizeriile lui Matei si acum trage ponoasele . In administratie chiar a muncit si foarte bine sa plece la PNL si sa scapi de gasca de PSDisti expirati . Felicitari primarule !
4
2
De vina pentru orice fel de alegeri este imaginea primarului! Uitati- va peste tot! De bun ce este primarul , de aia a fost scor prost scos la Navodari! Nu e nici la unghia mica a lui Matei! De ce Florine, nu spui ce tradator esti si ca mai vrei un mandat ca sa construiesti cu Popescu? Matei a lasat intr- un mare fel acest oras, iar tu cu Popescu va bateti joc de munca lui! Toata lumea stie ca tragi sa te transferi la PNL... ca doar e pe val acum PNL ul! Mincinos si tradator mai e primarul nostru!
2
0
Nu primarul este responsabil pentru rezultat presedintele organizatiei este responsabil ca nu s-a inplicat si trebuie sa isi dea demisia nu sa ridice pretentii valabil in tot judetul FELIX trebuie sa iei masuri
8
3
I as intreba pe laudacii primarului : unde va faceti piata ?! Sigur nu in piata centrala. Acolo drumul e atat de prost incat ati cadea din masina cu cartofi si ceapa cu tot ! Si e la un pas de primarie !!! Bravo gospodarului din fruntea orasului !
4
1
Chelaru nu mai are timp de cetateni el este ocupat cu constructiile de blocuri. Chelaru are 2 santiere la unul este sef Popescu Cristian si la celalalt Damian Adrian si mai trebuie sa gasesca si terenuri care sa le concesioneze pe blat la astia doi. Ce e usor,chiar are treaba.
6
2
Alesilor reduceti salariile si pensiile nesimtite. Reduceti organismele statului care nu isi justifica existenta.
9
0
ne-am saturat de psd si pnl, vrem alt ceva la navodari ! vrem un primar independent, il vrem pe Dumitrascu !
5
10
Noul primar nu acopera problemele sau magariile facute de fostul adica furtul din bani orasului,autorizatii date ilegal si alte chestii dastea pentru ca asa devine complice,un primar cinstit daca gaseste asa ceva cheama D.N.Aul sau alte organe ale statunui si inpreuna incerca sa rezolve problemele astea legal.Asta este obligatia lui.
5
1
Chelaru chiar a muncit in mandatul asta , dar a avut si multe probleme de rezolvat si acoperit de la vechiul primar . Consilierii nu are , toti sunt zerooooooooooo .
11
4
Bre nea chelaru e frumos sa iti tii vecinii la frig?
4
1
de mai bine de 3 ani locatarii blocului din mamaia nord navodari d7 construit de octav tavi stau in frig din cauza neracordarii la gaze.vom incepe in curand protestele la primarie.cei vinovati de aceste acte inumane trebuie sa plateasca
4
2
Si ce treaba au alegerile locale cu cele prezidentiale? Stati linistiti ca tot chelaru iese la navodari
9
5
Dada sa candideze Moruza vasile, asa castigam garantat noi de la pnl si construeste inca dou blocuri
7
1
Acest primar a facut mai mult decat toti primarii din 2004 - prezent.Problema nu este el ci consilierii locali psd imobiliari si aroganti
11
4
este normal sa piarda daca te uiti ce consilieri corupti are alde moruti stan .zidaru care si-au bagat neamurile la primarie care au afaceri cu primaria care au terenuri.pensiuni...
15
2
La Ovidiu lumea s-a desteptat, nu e meritul lui Pinokio ca poporul a votat cu PNL-ul, au votat impotriva PSD-ului sa se razbune pe machidon ca astia l-au facut primar. O SA VEDEM LA LOCALE DACA MAI CASTIGA IMPUTITUL LA oVIDIU!
9
1
M U I E PESEDE!
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212