REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis: PSD își dorește să ARUNCE țara în AER

Iohannis: PSD își dorește să ARUNCE țara în AER

Replica API 26 august 2020 | 18:39 1371

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că pe 31 august va fi votată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Klaus Iohannis

În acest context, Iohannis a spus că "această moțiune este prima, de la Revoluţie încoace, care se depune în bătaie de joc din partea PSD, nu-mi doresc să treacă. De ce? Suntem în pandemie, în criză economică, avem alegeri în câteva săptămâni. Ce rost are o moțiune? Nu cred că PSD își dorește să preia guvernarea, își doreşte să arunce ţara în aer. Sper sa fie suficientă înțelepciune în Parlament ca să nu treacă această moţiune", a spus Iohannis.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem o tara de analisti politici. Doar ca nu avem ce sa analizam, toti de la toate partidele inoata in acelasi cacat de doi lei si sunt pusi oe capatuiala.
3
2
Werner mai schimba si tu banda s-a tocit asta a mers la europaelamentare prezidentiale dar s-a saturat lumea si mandatul asta in loc sa faci treaba o tii asa cu propaganda ta
13
3
Numai un dobitoc ca tine poate comenta,esti ca johannis gica contra...bati campi ca si johannis esti sclavul lui.
14
2
bai kkanis stim ca esti prost,dar ce e mai nasol pt. tine este ca devi din ce in ce mai prost.
13
3
Muie yohanis
16
4
Cat adevar in vorbele dlui presedinte. maghiarii au inceput sa joace alba neagra cu motiunea- functie de ce primesc si cum PSD au incercat in nenumarate randuri sa cedeze ardealul de dragul votului- pentru ce ce ati comentat mai jos vi se pare incorect sau nu va da fiori pe sira spinarii, desi sunteti convinsi ca PSD, oricand, sunt dispusi sa vanda tara cu noi cu tot. Dle presedinte sper sa reusiti cu ajutorul guvernantilor sa stopati si sa salvati tara din haosul in care, cu buna stiinta, nici mortii pe care ii au pe constiinta, nici mortii pe care i-a adus la vot detinutul draknea, nu-i ins
7
15
In mintea astuia, oricine e de vina - PSD, Dragniiia, extraterestrii, Ceausescu... , dar nu dulapul hitlerist si gasca lui de 40 de hoti. Ii vedem la alegeri. Nu cred ca pot ei sa fure cat or sa voteze romanii impotriva lor. Cu oricine, doar nu cu securistul ala sinistru de Ciolacu. Mi-e ca scapam de Dracu dar dam de Tasu.
16
7
Asa scrie pe prompter,geniule?
12
3
Daca ma ascultati pe mine si stati inchisi in case 3 luni totul va fi bine. Virusul trece, economia isi revine usor si vom trai fericiti pana la adanci batraneti. Acum la alegeri romanii isi vor spune parerea despre increderea in PNL.
19
4
Guvernul MEU are COVID 19 si trebuie bagat in Carantina 4 ani !
24
3
Muie cu cacat ma sifonier muist
21
5
Bati campo tembelule
22
3
Pesedeu ,pesedeu,PSD,Dragnea.
19
5
Aproape toate tarile din Europa si-au anulat programul de alegeri din cauza Covid 19 ,insa la noi WC Iohannis doreste cu orice pret sa mergem la vot sa ne inbolnavim si in speranta ca prtidul lui avid de control si putere va castiga tot;in afara de PSD este de vina cu tot ce sa intamplat ,altceva nu stie sa mai zica,de ex sa vina cu un program coerent ptr relansarea economiei,a agriculturi devastate de seceta .etc,nu tin cu nimeni sunt apolitic,dar parca prea de tot cu acest presdinte ,orban si arafat.
28
7
in aer. Ia-ti geanta, ia-ti boarfa si mars la ma-ta in germania.
25
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108