REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iohannis pune punctul pe 'i': „Este trist. Noi ca stat nu stăpânim birocrația în nici un fel”

Iohannis pune punctul pe 'i': „Este trist. Noi ca stat nu stăpânim birocrația în nici un fel”

Replica API 14 mai 2018 | 00:35 432

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, 12 mai a.c., la Blaj, că patrimoniul românesc este supus birocrației excesive și a subfinanțării cronice, cea din urmă având ca principal motiv nivelul scăzut de importanță pe care îl acordă guvernanții acestui subiect.

"Chestiunile legate de patrimoniu sunt supuse unei birocrații excesive și unei subfinanțări cronice. Noi românii, în loc să ne mândrim cu obiectele de patrimoniu, ne plângem pentru că ele decad. Este trist. Noi ca stat nu stăpânim birocrația în niciun fel. (...) Suntem o democrație tânără și avem nevoie de timp pentru a-i prinde din urmă pe alții care au experiență mai mare în aceste construcții. Subfinanțarea este o problemă care ține de importanța dată mai mult de guvernanți acestor monumente", a declarat Klaus Iohannis în cadrul dezbaterii "Blaj 1848-2018: conștiință națională și destin european".

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si presedintele tarii ce face in acest sens? Comenteaza, nu actioneaza?!
1
0
a esit ursul brusly de la hibernare nu stie ce face e turmentat rupe pomi vrea s-o manince pe scufita rosie dar mai are putin si il aude vinatoru pioa
1
0
si o sa ramana asa: pai, paluga, birocratie este si ceea ce faci tu. Trimiti Comisiei de la Viena hartii stiind ca aia nu se intalnesc pana la toamna si ceri ca CCR sa astepte raspunsul alora. Bai 6Hause, nu toti putem fi aiuriti de cuvintele rare care-ti ies pe gura.
2
2
Politica este pentru furat munca prostilor. Alt obiectiv nu are. Asa ca sa nu ne mai mire.
3
0
tu de la 12;58.Dezbinarea s-a facut de catre tov.dragnev,impreuna cu cariceanu si amicii;stii de la ce e dezbinarea?de la micile interese ale cleptocomunistilor,minuscule in comparatie cu Romania ca tara.dar de unde nu ai nici Dumnezeu nu cere,esti ori sarac cu duhul ori rau intentionat cu interese la randul tau,la fel,minuscule.
3
3
Pai ai facut ceva in sensul reducerii ei? La Miami si in Tenerife, la munte sau in Germania, pe unde stai mai tot timpul, te-ai gandit la vreo solutie? Daca da, cand vii in vizita in Romania, cheama-i pe cei din guvern la o discutie, dar una onesta, nu plina de venin, cum stii tu sa generezi. Ne-ai condus pe un drum gresit, unul al urii si al dezbinarii. Asta e Romania lucrului bine facut? Asta si-au dorit romanii? Te-ai rupt de popor, daca te vei fi gandit vreodata la el... Cu ce-am gresit oare, ca nu reusim sa ne mai ridicam in fata lumii?!
8
2
Ce ne poti spune de achitarile in dosarele facute la moment de dna Codruta ?.
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108