REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iohannis: Voi conduce personal acest efort de coagulare a tuturor forţelor democratice şi reformiste

Iohannis: Voi conduce personal acest efort de coagulare a tuturor forţelor democratice şi reformiste

Replica API 5 decembrie 2020 | 00:00 1310

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat vineri că, după alegerile parlamentare, va conduce "personal" efortul de "coagulare a tuturor forţelor democratice şi reformiste".

Klaus Iohannis

"Urmează patru ani fără alte alegeri, avem deci o şansă istorică la o guvernare stabilă, care să pună în practică acele măsuri de reformă mereu amânate, dar esenţiale pentru dezvoltare. Ca acest lucru să fie posibil, votul din 6 decembrie trebuie să conducă la constituirea unei majorităţi solide, capabile şi dornice să lucreze în beneficiul românilor", a afirmat şeful statului, la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres.

El a susţinut că 6 decembrie este ziua în care România poate "să se despartă definitiv de cei care au ţinut-o în subdezvoltare".

"Voi conduce personal acest efort de coagulare a tuturor forţelor democratice şi reformiste care se angajează la progresul României. Totodată, 6 decembrie este ziua în care România poate, în sfârşit, să se despartă definitiv de cei care au ţinut-o în subdezvoltare şi au încercat s-o deraieze de la parcursul său european şi democratic", a spus Iohannis.

Potrivit şefului statului, "pentru a intra într-o nouă etapă de prosperitate şi dezvoltare", România are nevoie de implicarea fiecărui cetăţean al său.

"Dragi români, pe 6 decembrie vă aştept pe toţi la vot!", a transmis el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sooo cu gura pe pula bai vandutule!
3
1
Sa ti sa coaguleze sangele la inima
4
2
Va coagula concediu dupa concediu.
6
2
Efort de coagulare bai esti nebun.Limba de lemn .aiaiaiiiii!!!!
7
2
Inapoi la I Petrica profesorash ciobanash ! Valea cu jigodiile alde pnl psd si desigur muieponta . Ajunge ! Marsh
4
6
Capabil om! Sa faca 7 case ... din meditatii!...
9
3
So pe ei Klaus, musca beregata ca nu mai ai mult si o sa te ascunzi si in gaura de sarpe. Iliescu a fost minciuna fata de tine lepra
9
5
Pe ei Klaus! Pe ei si pe mama lor de PSDisti! Muie PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
11
mai mult ca niciodata, 6 decembrie este ziua de la care putem sa incepem, prin realizari palpabile, nu cele luturate prin programe irealizabile stil 10 spitale regionale,cresterea punstului de pensie cu 40% fara indicarea sursei, dublarea alocatiilor la copii, accesarea la pensii speciale a tuturor celor aducatori de voturi- cunoasteti ceea ce incerc sa explic-- depinde ,numai si numai de noi, sa demonstram daca am inteles sau nu ceva- ciordache va sugereaza ceava, sotia lui are pensie speciala de 5200 euro net lunar, le merita? Raspundeti prin vot, acceptam sau nu imilinta, vrem locuri de mun
4
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108