REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iohannis: Voi promulga legea privind achiziționarea rachetelor Patriot imediat ce ajunge la mine

Iohannis: Voi promulga legea privind achiziționarea rachetelor Patriot imediat ce ajunge la mine

Replica API 24 noiembrie 2017 | 00:13 384

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, la Ploiești, că va promulga legea privind achiziționarea rachetelor Patriot imediat ce o primește, punctând că nu știe dacă există o legătură directă între vizita secretarului de stat american Rex Tillerson și adoptarea respectivei legi, notează Agerpres.

"Nu știu dacă există o legătură directă între aceste două evenimente, dar pot să vă spun că am fost foarte neplăcut surprins când, într-o comisie a Parlamentului României, trebuia discutată o chestiune vitală pentru securitatea națională și un anumit grup de parlamentari pur și simplu a considerat că nu este cazul să meargă acolo. O abordare totuși nepotrivită și cred că este bine că și-au dat seama și dumnealor că este nepotrivită, au corectat-o între timp, a trecut prin ambele Camere și imediat ce va ajunge la mine, această lege o să fie promulgată și va merge mai departe", a declarat Iohannis după ce a participat la dezbaterea "Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiești", organizată la Universitatea Petrol — Gaze.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-ti bagi in curul ala mare al tau yohanis toate rachetele alea .
0
1
Cand bagi banii in armament o faci pentru siguranta ta ca stat, nu e nevoie sa-l folosesti vreodata, dotarea armatei e un element de descurajare pentru agresori. Ce credeti ca e mai avantajos: sa dai 20 de miliarde de euro pe armament sau sa dai toata tara rusilor cand vin peste tine si tu esti in curul gol? Ganditi si voi cu creierele voastre nu mai puneti botul la propaganda ruseasca cum ca se puteau construi scoli si spitale cu banii aia.
6
1
Nu poporul este, bai, de cacat. Conducatorii sunt de cacat! Daca tu esti de cacat, este treaba ta, dar nu jigni o tara intreaga!!!
5
1
Oricum nu prea mai avem ce apara.
3
1
Singurul mod de a fi respectat de catre cei din jur este de a avea o economie puternica si de a sta cu fundul pe un arsenal "beton". Nelu e prea prost sa inteleaga asta. El a ramas la pupatul condurului alora mai puternici. RO are toate resursele necesare pt a fabrica arme nucleare, dar nu o facem, sa nu-i suparam pe rusi. RO poate fabrica si arme termobarice. Detine cunostintele pt asa ceva si poate pune la punct si tehnologia necesara. Dar suparam "vecinii". Pana si Serbia pielea pulii isi umfla muschii la noi. Rusii au mii de focoase nucleare, desi nu le vor folosi vreodata. Oare de ce?
4
2
Avem autostrazi, spitale, bani de pensii si ultimul lucru care ne trebuia erau rachetele. Nu o sa le folosim vreodata asa ca dam banii ca prostii pe ele. Popor de cacat!
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108