REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ion Mincă: "Preşedintele Consiliului Judeţean promite că dă bani pentru căldură? Păi, să dea, că are de unde, din cât a furat"

Ion Mincă: "Preşedintele Consiliului Judeţean promite că dă bani pentru căldură? Păi, să dea, că are de unde, din cât a furat"

Replica API 16 ianuarie 2012 | 00:00 238

Nicuşor Constantinescu, acuzat că este de vină pentru situaţia căldurii de la Mangalia

Nicuşor Constantinescu, acuzat că este de vină pentru situaţia căldurii de la Mangalia

Ion Mincă, cel despre care prefectul Claudiu Palaz continuă să susţină că este, conform legii, primar al Mangaliei, a dorit să facă mai multe precizări legate de furnizarea agentului termic în sudul litoralului. Mincă susţine că Mangalia nu a avut căldură până în prezent "din vina preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu şi a lui Claudiu Tusac, fostul primar". Mai mult de atât, a acuzat Mincă, faptul că acum preşedintele CJC promite că va da bani pentru plata combustibilului necesar furnizării căldurii este "o minciună, o manipulare". "Vai de capul lui, câte bube are! Am înţeles că Filimon Constantin spune că a preşedintele CJC promite că dă bani pentru căldură. Păi, să dea, că are de unde, din cât a furat el cu Tusac!", a afirmat Mincă. Acesta a spus că nu se teme de nimic, că nu are nimic de pierdut, prin urmare va continua să îl atace pe Constantinescu. "El e vinovat pentru tot dezastrul din judeţul Constanţa, că nu poate nimeni să/şi facă de exemplu un WC în curte, că Nicuşor are pretenţia să iei aprobare de la el. Uite, d-aia îi pleacă primarii, a plecat primarul de la Peştera, că nu mai suportă dictactura lui Nicuşor Constantinescu", a mai afirmat Mincă.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108