REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ion Țiriac a fost HUIDUIT pe Arena Națională, unde a comentat aproape o oră meciul Simonei Halep

Ion Țiriac a fost HUIDUIT pe Arena Națională, unde a comentat aproape o oră meciul Simonei Halep

Replica API 17 iulie 2019 | 00:00 212

Ion Ţiriac și-a atras numeroase critici, după ce a fost prezent pe Arena Națională, la evenimentul în care Simona Halep și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon. Țiriac a comentat aproape o oră finala de 56 de minute cu Serena Williams, spre nemulțumirea unora. Miliardarul a fost și huiduit, de unii spectatori, dar a stârnit și râsete, din cauză că și-a permis să o ironizeze pe Dinamo, după umilinţa cu Viitorul Constanţa (0-5). Ion Ţiriac a trimis câteva mesaje bucureştenilor.

Ţiriac a făcut o paralelă între tenis şi fotbal, declarând că la ora actuală, la cum arată Dinamo, poate să piardă şi cu 0-30. "Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi poare rău, e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis", a spus Ţiriac la evenimentul de pe cel mai mare stadion al ţării.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aveti idee, personajul din discutie, plateste taxe si impozite la stat? Fiul lui a fost sau nu implicat direct in scandalul cu prafurii de la mama mare? Asa ca nu-i mai tineti partea.
2
1
Tiriac huiduit??? Am vazut transmisia si nu sa auzit nimic.... Si chiar si asa, chiar daca a fost huiduit, acest fapt sa intamplat datorita unor frustrati, cum sunt si cei doi de mai jos... Si apropo... Nu vreti sa vina Tiriac sau altul sa va faca curat in casa, putorilor? De unde stii tu ce face Tiriac sau altul cu banii lui? Daca va spun ca sunteti idioti este prea putin.. Mars la munca.. Aveti creier, dar degeaba...
4
7
Ca la oi huiduieli.Lipsa de civilizatie.Daca sunt multi analfabeti cu asa stiu sa se exprime,huiduind
5
4
Alex de ce este obligat turism sa Rodica din bani lui vreun spital vreo scoala asta-i treaba guvernul ui fiecare o tari ei om de afaceri care castig bani ce obligati e am sa-ti fac tie spital ori scoala tu impozite platesyi la stat nu lui tiriac
3
4
Mustaciosu ii baga limba in gura la oita.
4
4
Ce facut Tiriac asa de mult incat trebuie sa-l ascultam o ora? A jucat tenis si a castigat la rimpul lui. In rest nu a ridicat vreun spital sau vreo scoala cu miliardele lui. Un mos frustrat care se va lauda iar ca ii da Simonei vreo masina...
13
3
Rusine , rusine , inca odata aratam ce neamuri proaste suntem ! Tot globul isi veneraza campionii ,NOI ii huiduim . Tiriac a facut ce trebuia sa faca autoritatile ,a vrut ca fata asta sa vada ca e apreciata si in tara asta ,ce este gresit in ce a facut ? Dar oare voi astia circotasii cred ca nu va suportati nici pe voi , daramite pe altii care sunt mai presus de voi !
13
6
Era normal la romani ca orice ai face si cat de bine a fost organizata sarbatoarea Simonei sa apara frustatii si prosti carora sa nu le convina ceva. Tiriac a facut enorm pentru Simona si este respectat pe tot globul pentru promovarea tenisului si prin faptul ca este cel mai bogat sportiv din toate timpurile prin afacerile sale. Noi in Romania il injuram.
14
12
Ne spune cand il scoate pe ion ion de la dezintoxicare
14
3
Chiar asa s a bagat in seama mosul de parca a castigat el Wimbledonul!
20
9

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920