REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ionel Dancă, DEZVĂLUIRI după ce a fost dat afară din platoul Antena 3: 'Oriunde mă întâlnesc cu pesediștii la TV iese cu scandal, cu injurii și invective'

Ionel Dancă, DEZVĂLUIRI după ce a fost dat afară din platoul Antena 3: 'Oriunde mă întâlnesc cu pesediștii la TV iese cu scandal, cu injurii și invective'

Replica API 3 aprilie 2019 | 23:03 254

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, susține că de când fost dat afară din platoul Antena 3. Dancă susține că mai nou toate interacțiunile sale cu membri PSD în cadrul emisiunilor televizate stau sub semnul agresiunilor verbale, conform stiripesurse.ro.

"În ultima vreme, oriunde mă întâlnesc cu pesediștii la TV iese cu scandal, cu injurii și invective dintre cele mai dure și mai agresive la adresa mea. Zici că dau cu apă sfințită de ies toți necurații din ei!", scrie Ionel Dancă pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acum daca danca este magar nu insemna ca o are si mare !Degeaba te dai la el ...ca o are mica cat caracterul lui minuscul !
1
1
L-am urmarit pe dl Danca la tv --are dreptate in ce sustine contra Psd --In rest nu sint fan Pnl !
2
3
Mai ia Doamne din prosti ca nu ma mai descurc cu ei!
0
3
Danca esti un dobitoc si plin de venin.Vezi ca si neamtul penal cu 7 casoaie numai dezastru, cutremure, foc, jale, prapad in fat ochilor. Bai gunoiule, dar cand tu cu Baseala si Boc taieati salariile, impozitati pensiile, inchideati spitalele , ati marit tva, etc, etc, atunci cum era.
7
2
Din pacate nu le ai cu comunicarea. Esti un fel de pesedist dar pe invers. Cultivi ca si colegii matale "dialogul surzilor" care incepe sa nu mai aiba succes. Populatia vrea idei concrete si nu le prezentati. Doar spuneti ca nu e bine ce face PSD. Dar cum e bine nu spuneti. Sa vedem daca meritati vreun vot. Mai mult bun simt in comunicare si nu o sa se incaiere nimeni cu domnia ta.
15
1
bai danca,daca tot esti obisnuit cu microfoanele si cu exorcizarea ia sugele pe ale noastre si exorcizeaza-le pana iti umplu gura dracii tasniti din ele !
17
8
Psd dragnea distrug tarz bags taxe mari scumpit curentu electric marit pensi din scumpit curentu electric
4
14
cretin esti tu ptr ca accepti sa fi manipulat de acesti puscariasi, dar probabil faci parte din familia lor si esti f bine platit ptr aceste comentarii
11
14
Pentru ca esti mai prost decat prevede legea! Intelegi? Esti atat de cretin, incat, daca PNL-ul ti-ar cere-o, ai fi in stare sa negi pana si legea gravitatiei. In conditiile astea, cine ar putea avea vreun dialog cu tine?! De aceea nimeni nu te respecta... Nu esti un partener credibil, esti un gunoi, pe care toti cei cu care te intalnesti il dau mai departe cu piciorul... Asta-i viata, prostia se plateste...
21
9
magarul de serviciu rage pe facebok.Iha,iha,iha!
18
5
un gunoi politic
21
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108