REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ionel Ganea, săltat de Poliție înaintea meciului României cu Irlanda de Nord

Ionel Ganea, săltat de Poliție înaintea meciului României cu Irlanda de Nord

A.F. 23 martie 2024 | 00:00 881

Ionel Ganea a vrut să meargă la meciul amical dintre România și Irlanda de Nord, dar a ajuns în mașina de poliție. Partenera lui Ionel Ganea a povestit ce s-a întâmplat cu fostul internațional.

Ionel Ganea, saltat de Politie inaintea meciului Romaniei cu Irlanda de Nord

Fostul fotbalist s-a certat cu forțele de ordine chiar în parcare. Imaginile au fost șocante, scrie sportbull.ro.

De ce a fost săltat de poliție Ionel Ganea

Ionel Ganea trebuia să asiste la meciul amical al naționalei României. La sosirea la stadion, fostul internațional a avut ceva de împărțit cu polițiștii în momentul în care mergea cu mașina spre parcare.

Ionel Ganea a avut un schimb de replici cu polițiștii, apoi a ajuns în mașina lor pe bancheta din spate. Se pare că acesta nu avea acces pentru respectiva parcare.

Ionel Ganea, saltat de Politie inaintea meciului Romaniei cu Irlanda de Nord

În momentul în care s-a dat jos din mașină mai mulți oameni ai legii au intervenit. Partenera sa a filmat totul și a povestit ce s-a întâmplat.

„Ce să se întâmple? I-au zis pe un ton de comandă: «pune piciorul pe frână, pune piciorul pe frână». Ionel le-a zis: «vă rog frumos să îmi vorbiți frumos».

Domnul ăla s-a agitat şi aţi văzut continuarea. Ionel a vrut să intre în parcare. I-au zis să oprească şi i-au zis «vorbim după ce ieşi». I-au spus să tragă pe dreapta ca să îi ia permisul sau ceva de genul. Şi el i-a zis «pentru ce să-mi iei permisul, nu făcusem nimic, absolut nimic». Am filmat tot. Am filmat conversaţia de la început”, a declarat soţia lui Ionel Ganea, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e posibil asa ceva. Ionel Ganea a scos milioane de oameni in strada dupa victoria cu Anglia la Euro 2000. Cum e posibil ca niste militieni sa se poarte asa cu Ganea? Ca e roman? De aia va permiteti?
0
2
Asta-i ala care alerga arbitrii ca sa-i bata. Un GHIFTU nenorocit ,Poate ne raspunde de ce nu a oprit masina la semnalul politistului ?
2
0
Nu mai avem respect pt. Nimeni și nmk in țara asta , exces de zel al politiei , tara de k*t , suntem o tara neguvernata
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108