REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ioniță de la Clejani, mesaj dur: ”Vedeți că există legi. 29 de zile la arest!"

Ioniță de la Clejani, mesaj dur: ”Vedeți că există legi. 29 de zile la arest!"

Replica API 14 iunie 2021 | 19:39 38134

Fulgy de Clejani pare să fi fost urmărit de ghinioane în ultima perioadă. Oprit de poliție, testat pozitiv la consumul de cannabis și implicat într-un mare scandal, fiul Clejanilor se află pe prima pagină a tuturor tabloidelor din România. Sătul de toate speculațiile, zvonurile și răutățile care au apărut la adresa fiului său, Ioniță a pus piciorul în prag și le-a transmis un mesaj dur celor care nu-i dau pace lui Fulgy, scrie spynews.ro. Ioniță de la Clejani a pus piciorul în prag și a făcut dezvăluiri incendiare despre scandalul în care este implicat fiul său. Sătul de toate răutățile apărute la adresa la Fulgy, invitat în cadrul unei emisiuni TV, artistul le-a transmis tuturor că există legi, dar mai ales, ”29 de zile la arest!”. Iată ce a declarat soțul Vioricăi!

Potrivit viva.ro, invitat în cadrul unei emisiuni TV, Ioniță a precizat că indiferent de greșelile pe care le-a făcut Fulgy, tot fiul lui rămâne și că nimeni nu este sfânt pe pământ. Mai mult decât atât, nervos la culme de situație, soțul Vioricăi a declarat că există legi, dar mai ales ”29 de zile de arest” pentru cei care îi vor răul fiului său.

”Duceți-vă în cluburi să vedeți ce se întâmplă, duceți-vă la festivaluri mari, vedeți ce se întâmplă. Tineri care sunt nenorociți din aceste cauze. Nu mai veniți la mine la poartă. Că la mine e bine, o să mă ocup de copiii mei, o să-i fac bine, cu orice preț. Nu e problemă. E băiatul meu, a greșit, ce a făcut? Îi dau în cap? Nu e niciun sfânt de pe lume. Nici celălalt cu studioul lui, nu sunt niciunul sfinți. Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest.”, a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Ioniță de la Clejani și-a cerut scuze în fața Antoniei și a lui Alex Velea

Invitați în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, Ioniță și Viorica de la Clejani și-au cerut scuze public pentru comportamentul fiului lor. Ioniță a fost cel care și-a cerut iertare față de Antonia și de Alex Velea, pentru scandalul care s-a pornit din seara în care Fulgy a mers la studioul artistului.

”Eu îmi cer scuze față de toți acești oameni despre care Fulgy a vorbit în live-urile lui. Îmi cer scuze față de Antonia și față de Alex Velea. A fost o discuție legată de producție și de studio. El a venit de la studio și vorbea de Alex foarte frumos și la 24 de ore și-a schimbat răspunsul total. Sunt sigură că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care trec. Sunt doar niște vorbe spuse în vânt”, a spus Ioniță de la Clejani la Antena Stars.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lume de golani. Pacat de talentul lu maica-sa si taicasu
9
5
Datori ca v-au bagat mesa soldatii lu V si ala a mai si vb aiurea de G si e nasol.Aveti de dat bani,multi!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108