REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ionuț Negoiță iese la atac după negocierile eșuate cu spaniolii: Nu dăm Dinamo oricărui papagal

Ionuț Negoiță iese la atac după negocierile eșuate cu spaniolii: Nu dăm Dinamo oricărui papagal

Replica API 22 mai 2020 | 00:00 1085

Ionuț Negoiță așteaptă în continuare oameni interesați de preluarea clubului Dinamo, după ce negocierile cu investitorii spanioli au picat. PCH și-a înaintat dorința de a achiziționa pachetul majoritar de acțiuni.

Omul de afaceri de la RIN susține că nu a văzut dovezi concrete legate de identitatea entității care a vrut să cumpere clubul.

Negoiță: ”Fără perdele de fum, OK?”

„Repet și-o s-o spun de o mie de ori dacă e nevoie: dau clubul pe 1 leu, vreau ca oamenii serioși să se implice, suporterii, dar să nu fim luați peste picior! Pe românește, fără perdele de fum, OK? Am oferit un comunicat de presă pe site-ul clubului, cred că spune cel mai bine ce vrem.

Nu dăm Dinamo oricărui papagal! Vine oricine de pe stradă, ne lăsăm seduși de niște sume pe hârtie, exclusiv pe hârtie, așa, oricine poate să adauge cifre urmate de multe zerouri. Vrem să știm cu cine discutăm.

Dacă e firmă serioasă, respectabilă, poate să facă dovada a 3 milioane de euro ce-ar urma s-o investească în club. Să facă dovada, nu îmi virează mie acum banii ăștia. Am zis 3 milioane, ca dovadă de bună credință, restul până la 10 milioane de euro mergem pe încredere, poftim!", a spus Ionuț Negoiță, pentru GSP.ro.

Patronul dinamoviştilor, Ionuţ Negoiţă, a spus de mai multe ori că cedează echipa pe un leu.

Grupul spaniol condus de Herminio Menendez este interesat să preia clubul Dinamo, însă se pare că afacerea e ca şi picată acum.

Ioan Andone l-a pus în legătură pe Ionuţ Negoiţă cu grupul spaniol reprezentat de Herminio Menendez.

Ioan Andone: "De unde vor avea suporterii bani pentru a plăti salariile și datoriile?"

Actualul conducător de la Voluntari crede că suporterilor le va fi greu să țină Dinamo pe linia de plutire dacă vor prelua pachetul de acțiuni de la Negoiță.

"Vor fi grei anii care vin pentru Dinamo.Am înțeles că au început negocierile cu Peluza Cătălin Hâldan. Vor reuși doar dacă au în spate pe cineva care ar putea să plătească datoriile, 100 000 de lei lunar de dat la ANAF pe 2 ani.

Apoi, bugetul lui Dinamo e de 140-150 000 de euro lunar. De unde dai 16 000 lui Fabbrini, 12 000 lui Mrzljak, de unde ai banii? Sau ai o politică să întinerești echipa, nu mai aduci jucători, te bazezi doar pe tineri, te salvezi de la retrogradare și atât," este părerea lui Ioan Andone.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se mai da altui papagal!Au vazut ce a iesit cu papagalul de Negoita!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108