REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ipoteză în cazul crimei de la Ghindăreşti: fostul călugăr, ucis de un tânăr homosexual

Ipoteză în cazul crimei de la Ghindăreşti: fostul călugăr, ucis de un tânăr homosexual

Replica API 22 noiembrie 2011 | 00:00 565

Alexe Artiom a fost înmormântat

Alexe Artiom a fost înmormântat

Poliţiştii constănţeni au de înfruntat şi frigul, dar şi reticenţa oamenilor din Ghindăreşti. Pe scurt, asta a fost concluzia de ieri a celor care au continuat ancheta în dosarul teribilului omor petrecut acum câteva zile în Ghindăreşti. Un fost călugăr a fost decapitat, iar odată cu înaintarea cercetărilor ies la iveală amănunte care nu ajută ancheta, în schimb devin subiecte de comentarii pe la garduri: Alexe Artiom avea pe telefon mesaje de la un italian şi unghiile făcute cu lac roşu, la picioare.

"Am avut în cercul de suspecţi un bărbat din Ghindăreşti, la care ne-a condus câinele. Nu putem spune că el este criminalul. Câinele ne-a dus la el după mirosul altui câine, care se pare că mirosise sacul unde se afla cadavrul. Omul avea, ce-i drept, o tăietură la mână, sângerase abundent, dar din datele de la Ambulanţă reiese că primea îngrijiri medicale în timpul în care s-ar fi comis crima", au spus oamenii legii. "Continuăm cercetările, sperăm să o scoatem la capăt în câteva zile", au mai spus poliţiştii, care au adăugat că detaliile legate de unghiile făcute ale fostului călugăr sau mesajele primite de la cineva din Italia nu au nici o relevanţă: "Astea nu ne ajută să găsim criminalul". "E greu de discutat cu cei din comunitatea de lipoveni. Spun că nu ştiu, n-au auzit nimic. Profilul criminalului se conturează însă a fi a unui bărbat tânăr, cu orientări homosexuale ca şi cel ucis", au mai precizat surse din cadrul anchetei.

Înmormântat cu bani strânşi "mână de la mână"

Tot ieri, în paralel cu audierea a circa 20 de săteni, a fost înmormântat şi Alexe Artiom. Primarul comunei Ghindăreşti, Vasile Simion, a declarat că va oferi sprijin material rudelor, pentru înmormântare: "au strâns şi oamenii, au pus mână de la mână, vom contribui şi noi, de la primărie". Şi tot primarul a mai declarat faptul că lumea e tensionată, speriată de grozăvia petrecută în satul lor. Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a anunţat că a înregistrat cauza penală în care se efectuează cercetări cu privire la moartea lui Alexe Artiom, fiind începută urmărirea penală in rem sub aspectul "săvârşirii infracţiunilor de omor şi profanare de morminte". Reamintim că sâmbătă dimineaţa, chiar pe strada unde locuieşte primarul comunei Ghindăreşti, o femeie a descoperit sacul în care se afla trupul fostului călugăr.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108