REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ÎPS Teodosie, FĂRĂ MASCĂ la pregătirile pentru BOBOTEAZĂ! Video

ÎPS Teodosie, FĂRĂ MASCĂ la pregătirile pentru BOBOTEAZĂ! Video

Replica API 5 ianuarie 2021 | 22:18 2329

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a susținut luni, 4 ianuarie, la ora 11:15, la sediul Arhiepiscopiei Tomisului, o conferință de presă în care a anunţat că, şi în acest an, în ciuda pandemiei de coronavirus, au loc pregătirile pentru Bobotează. Înaltpreasfinţitul a fost prezent la pregătiri fără să poarte masca de protecţie, plimbându-se liniştit prin încăperile sediului Arhiepiscopiei, printre toţi cei prezenţi la eveniment.

ÎPS Teodosie: “Biruim boala doar cu ajutorul lui Dumnezeu”

ÎPS Teodosie este de părere că această boală poate fi biruită doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Astfel, Arhiepiscopul Tomisului s-a perindat fără mască de protecţie printre zecile de enoriaşi care s-au oferit voluntari pentru a eticheta cele peste 100.000 de sticle în care va fi depozitată aghesma.

“Biruim boala doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Harul este cel care ne înnoiește. Trebuie să biruim orice frică pentru că frica aduce boală. Omul entuziast nădăjduiește și va scăpa de boală”, a precizat ÎPS Teodosie.

Evenimentele de Bobotează s-au mutat în Portul Tomis

Evenimentele de Boboteză s-au mutat în Portul Tomis din cauza lucrărilor ce au loc la Cazinoul Constanţa. “Am pregătit ca în fiecare an Boboteaza, de data aceasta în Portul Tomis. Oamenii au loc acolo, nu vor sta înghesuiţi. Avem loc pentru 10.000 de oameni. Slujbele nu se schimbă în pandemie. Noi trebuie să înmulţim slujbele în pandemie. Cu autorităţile suntem în colaborare, comunicăm bine”, a mai declarat Teodosie.

ÎPS Teodosie: “Cine nu crede, să stea deoparte”

Porivit lui ÎPS Teodosie, slujba Sfintei Liturghii va începe la ora 5:00, de la ora 7:00 începe sfinţirea apei, ca la ora 8 să poată începe împărţirea sticlelor de agheasmă. La 11:30, evenimentele se vor muta în Portul Tomis, acolo unde vor fi aruncate mai multe cruci în apa mării. “Cine nu crede, să stea deoparte. Nu avem motive să anulăm o sărbătorare sau să o restricţionăm”, a mai explicat Arhiepiscopul Tomisului.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tocmai mi a facut mie un boot si probabil nu a avut timp sa puna masca
1
0
Ce obsedat sunteti de teodosie, nu e zi fara sa scrieti ceva de el
0
1
acum isi dau mina si cei pro si cei anti masca
3
0
Pacat ca omul asta nu este dat la o parte de conducerea Bisericii,insa nici in politica cei mai prosti ,tantalai de-a binelea,nu sunt inlaturati de partidele lor ,ba chiar sunt mentinuti si propulsati insistent catre functii si mai mari. Daca popa e natang,macar enoriasii sa nu fie asa si sa respecte niste reguli simple,singurele la indemana. Nimanui nu-i pasa de romani,e fiecare pentru el,asta e adevarul.
5
1
Omul nu are treaba cu ce se intampla in Romania nu asculta nici macar de I.P.S.Daniel seful B.O.R,Constanta pe care in trecut uni oameni o numeau republica Mazare se pare ca acum a devenit republica Theodosie Spagoveanu,pana o sa ajunga si asta langa R.Mazare.
7
2
Tapu asta are noroc cu barba. Cred ca e imbacsita de COVID-19
7
5
o vorba spune sa faci ce zice popa nu ce face popa, la fel sunt si aia de la tv care va indeamna sa va vaccinati voi ca ei nu se vaccineaza bineinteles asa ca unde-i diferenta? faceti ce spun ei, nu ce fac ei!!! fraierilor
1
9
AI SANGE IN TOATA INSTALATIA SI PENTRU ASTA ITI TE REMARC CA ESTI OMUL ANULUI 2020.IMI PLACE CA ESTI VERTICAL,NU LINGI SI NU SPELI SEFII LA ORGANELE INTIME CUM FAC MULTI ROMANI...URINEAZA TE CU BOLTA PE ZDRENTELE CARE CONDUC ACEASTA TARA IN CACAT.
6
9
Gigi o ia la...gasiti voi rima
4
3
Ipese va da la ... gasiti voi rima
2
3
Teodosie Spagoveanu nebunule ai vrut sa il dai jos pe IPS Dani si sa ii iei locul ?!!! Ai belit pula cu Dani ca asta nu este Orban sau Citu sa te pisi pe iei cum vrei tu. Dani are ochi albastrii demult si te va fute in cur ca Tanasescu popa !
7
5
Cei ce prind crucea din apa, o primesc premiu o shoshoaca!
9
4
FARA MASCA PREAAA FERICITU ASA.POATE VREA SA AIBA DE LUCRU LA SC UL DOMNIEI SALE DE FUNERARE.AM AUZIT CA II IN IMPAS FARTE ACU CU CORONA.LUMEA CONCURENTA IN FUNERARE NU IL MAI HALESTE PE BOR.SLUGILE FAC EFORTURI DAR ATIIT.
4
4
Sa te ierte Dumnezeu parinte!...dar cred ca ti-ai luat-o rau la cap de cand ai prostit habotnicii din jurul tau si te crezi sfant....si ptr.ionut 10.04....cand o sa inveti ca parintii sant mama si tata?si apropo ...ei au fost sfinti pentru mine...marea majoritate a preotilor sunt niste frati vitregi pentru tine care nu stiu cum sa te faca in buzunar...credinta este biserica,nu oamenii care profeseaza acolo...zic si eu....
12
3
Sarut mana, parinte.
6
11
Stiam ca unde-i lege nu-i tocmeala, dar vad ca unde isi baga dracu coada e invers: unde-i tocmeala, nu e lege! Fratie cu Diavolul.
13
4
Sa comentati despre Teodosie cand veti inchide salile de sport. Ce va mai place sa mancati cacat si sa cantariti cu dubla masura.
9
13
Aceasta starpitura cu 13 frati nepoti stranepoti care s au inmultit din famila de baza originala Porcu Porfirie si Porcu Elisabeta din Dorna Arini ,turnator la secu ,psd ist , acum trage sforile la AUR adica sa caca pa el ! Nu v a imputit destul aceasta lepra ordinara avida de bani ??? Scuipati acest mare reahat al Constantei!
13
5
Daca n ar fi el , probabil , planul la amenzi s ar face mai greu .Asta sa fie secretul pt care nu este amendat?Are si un rol pozitiv actiunile sale , mai trezeste idealistii in ale dreptatii.cam asa arata legea pe aici, amestecata
12
4
Desi nu-l simpatizez deloc , il apreciez pentru faptul ca se pisa pe regulile impuse de criminalii din noua ordine mondiala ! Bravo Maestre !
11
19
SATANA se pregateste asiduu sa le traga o noua MUIE autoritatilor Constantene , PREFECT, PRIMAR POLITIE , JANDARMERIE . Va spun de pe acum , sa va fie de bine , ha ha ha
17
3
Nu l-au saltat pe monstrul asta inca?
13
6
Asta este adevarata SATANA...piei de aici PREACORDITULE
15
6
Restaurantul din piata ovidiu a fost amendat de mai multe ori, dar popii fac ce vor! Nu se sesizeaza nimeni?
20
5
Eu amendat, el nu.
20
5
Autoritati neputincioase, in fata unui talhar in rochie. Jenant!
29
5
acestui infractor ordinar !!! De la mine muie cu mult cacat si afuriseala vesnica !!!
17
5
Nea Teodosie, te striga Pimen, bre, nu te duci?!?!?
25
5
Ce mai!!!!! Pericolul cel mare, pentru tara asta, este Teodosie. Cand deschizi o stire, hop si Teodosie. Daca s-a prabusit un avion Teodosie este de vina. Daca niste frustrati, cine stie ce-au facut, Teodosie este de vina. Sa ne traiesti 1000 de ani IPS Teodosie, cu sanatate, doar asa, frustratii, astia, simt si ei ca traiesc
19
27
Acest farseor, homosexual a fost creat de servicii pentru a distruge credinta. Rusine.
28
6
sa iti iau mitra in pola
13
5
Esti dovada vie a omului manipulat de religii si de prieteni imaginari.
27
9
Nu mai vorbiti asa despre un om sfant, ca va trazneste Dumnezeu! Poate sfintia sa s-a vaccinat! E usor sa aruncati cu kkt in oamenii fara aparare
8
37
Jale mare cu individul asta. Nu mai e lege in tara noastra. O sfanta amenda penala si dosar penal ar fi bune pentru sfintia sa.
36
9

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468