REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

IPS Teodosie: Nădăjduim ca Sfânta Înviere să o facem împreună cu credincioșii

IPS Teodosie: Nădăjduim ca Sfânta Înviere să o facem împreună cu credincioșii

Replica API 2 aprilie 2020 | 00:00 1665

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, speră ca Bisericile să poată fi deschise pentru credincioși în noaptea de Paști, cu respectarea normelor de siguranță medicală.

Mesajul vine în contextul în care ierarhul a observat că există alte locuri în societate unde cetățenii sunt liberi să circule, respectând norme de siguranță medicală, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Offf...au saracit bisericile...
0
0
Dute ma popo intr-o manastire si stai acolo in post si rugaciune pana trece molima asta daca vrei sa faci ceva pentru frati tai credinciosi,FRATI ai inteles ma Snagoveanule si voi popilor nu TURMA,asa cum iti place tie si popilor sa spuneti ca voi sunteti pastori si credinciosi turma,pentru ca asa le-a spus IISUS aposolilor ca sunt ei intrei ei si pentru ceilalti crestini,FRATI"cel care vrea sa fie mai mare dintre voi sa fie servitorul celorlalti"si nu a zis fraza asta la figurat.
2
0
cat de retard poti sa fi sa crezi ca a inviat cineva s-au ca o sa invie vreodata careva
1
0
Parca vad cum o sa stea mii de oameni la 2 metri uni de altii si cu masti, manusi si halate chirurgicale si vizete. Iar tare ar fi momentul cu luatu luminii...
1
0
Cand va fura de ani de zile politicienii nu sunteti la fel de acizi, dragalasilor... Cand bancile - toate straine cu exceptia CEC, si multinationalele exporta tot profitul catre tarile de origine, nu va vad la fel de inversunati... Cand tot ce reprezinta bogatie in tara asta a ajuns pe maini straine nu a crapat fierea in voi de indignare. V-a chemat cineva pe voi undeva ? V-a obligat cineva sa donati vreun ban undeva ? Eu, de exemplu, nu as da nici 5 bani pentru armata fiindca e absolut inutila. Daca vrea rusul, in secunda doi Constanta e istorie cu toata armata voastra.
0
2
Dar el a vazut ca in cipru bossu a dat banii statului?
4
0
sper ca Armata si MAI sa tina bisericile inchise !
3
0
Spagoveanule dute la spital printre cei bolnavi si tine slujba sa gonesti virusul daca ai har, sau mai bine doneaza si tu ceva ,dar ma tem ca ai facut cerere de ajutor de somaj!!!
6
0
Asta chiar a luat-o razna. Nu ii mai inteleg. Cum sa iti doresti sa vina lumea de Paste la biserica stiind ca sunt numai batrani care se pot inbolnavi. Mie mi se pare ca instiga putin la nerespectarea starii de urgenta si ar trebui putin amendat iar la urmatoarea abatere un mic dosar penal. Asta daca suntem stapani pe tara noastra si nu sclavii popilor.
6
0
Asta nu e preot, e diavolul in persoana. Inainte de coronavirus nu stia cum sa- i mai exploateze pe oameni, pt o slujba la biserica cerea preotilor intre5000 si 6000 euro, voia sa i se puna covor rosu, iar acum vrea sa omoare oameni, sa aiba cat mai multe inmormantari ca i s- a redus venitul. Rusine!.
7
1
Vrei bani? Treci la munca putoare hoata securista. PROSTIMEA, incetati sa le mai dati bani. A crede in dumnezeu, sa fi crestin, nu inseamna sa ti cumperi un loc in rai prin donatii la biserica. Ajutati va semenii, dumnezeu se regaseste in jurul nostru, nu in bisericile corupte.
7
1
Grecii sunt mai cu mot? Sfantul Sinod, organul suprem al Bisericii Ortodoxe a Greciei, a anuntat miercuri seara ca bisericile vor ramane inchise pe toata durata sarbatorilor de Paste, cea mai mare sarbatoare a crestinilor, din cauza pandemiei de COVID-19, noteaza AFP.
11
1
Si dupa ii tratati in biserici?
12
0
Nadajduiesti degeaba bai pramatie!
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108