REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ivan, despre Iohannis: Sunt dezamăgit că se bucură de ruperea USL. Mi se pare puţin neserios

Ivan, despre Iohannis: Sunt dezamăgit că se bucură de ruperea USL. Mi se pare puţin neserios

Replica API 22 martie 2014 | 00:00 261

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a declarat, vineri, la Sibiu, că are o părere bună despre Klaus Iohannis "ca primar", însă este dezamăgit de faptul că edilul liberal a declarat că nu regretă ruperea USL, catalogându-l drept "puţin neserios". Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, ce părere are acum despre Klaus Iohannis, pe care-l aprecia în momentul în care a fost propus pentru funcţia de ministru de Interne şi a spus că are "o părere bună" despre acesta "ca primar".

"Aveam şi am o părere foarte bună despre Iohannis ca primar al Sibiului. Este evident ce a făcut pentru Sibiu şi este evident că are susţinerea sibienilor. Ca primar tot respectul îl am pentru domnul Iohannis. Ar fi fost un câştig pentru Guvernul USL prezenţa sa în guvern", a răspuns Ivan.

Acesta a precizat însă că este dezamăgit de afirmaţiile lui Iohannis potrivit cărora nu regretă ruperea USL.

"Sunt dezamăgit când îl aud că se bucură de ruperea USL. Să te bucuri de ruperea unui proiect care a avut susţinerea atâtor milioane de români, mi se pare puţin neserios, ca să fiu elegant. N-ai cum să te bucuri când un asemenea proiect eşueză din motive pe care noi, PSD, nici acum nu le ştim", a mai spus Ivan.

Acesta a precizat, de asemenea, că nu înţelege cum Crin Antonescu "a reuşit să facă o schimbare radicală, practic, 180 de grade".

"Nu ştiu cum a reuşit Crin Antonescu să facă o schimbare atât de radicală, practic 180 de grade. Până acum două-trei luni aprecia PSD şi spunea că este serios, acum suntem principalul adversar politic", a mai spus Ivan.

Acesta a afirmat că PSD nu va critica nicoodată PNL, pe care-l consideră "un partener serios" cu care PSD "a reuşit multe lucruri".

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, declara recent că, personal, nu regretă ruperea USL, el afirmând că Uniunea nu a funcţionat bine şi că preşedintele PNL, Crin Antonescu, are mai multe şanse la Preşedinţie în aceste condiţii.

Sursa: Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108