REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

JADOR, despre BĂTAIA din CLUB: Eram cu o GAGICĂ agățată pe PLAJĂ și au VENIT DIRECT! Video

JADOR, despre BĂTAIA din CLUB: Eram cu o GAGICĂ agățată pe PLAJĂ și au VENIT DIRECT! Video

Replica API 28 august 2020 | 19:03 7761

Jador a fostprezent în Princess Summer Club Mamaia, acolo undea susținut un concert, în limitele impuse de legea în vigoare. Prezent la malul mării, acesta a oferit și un interviu pentru Replica de Constanța în care a discutat despre cum a ajuns până aici dar și despre planurile de viitor.

Jador

Artistul momentului, Jador, a fost prezent joi seară, 27 august, în Princess Summer Club Mamaia. Acesta a ținut acolo un show de proporții mari... însă, cu distanțare! Biletele s-au epuizat extrem de repede așa că cei care nu au mai prins locuri, nu ar trebui să fie supărați. Jador va veni și weekend-ul viitor, mai exact sâmbătă, tot în Princess Summer Club Mamaia. Mesele au fost distanțate iar ospătarii erau echipați corespunzător, conform cadrului pandemic în care ne aflăm.

Omul serii, Jador, a oferit un interviu CotidianuluiReplica de Constanța în care a explicat cum a ajuns el celebru și ce planuri are de viitor. Ce este cert... nu se va însura prea curând!

Cine este Jador și cum a ajuns cunoscut

Jador, tânărul de 25 de ani, vine dintr-o familie mare pe care și-o iubește din tot sufletul și o respectă. Cum a ajuns acesta cunoscut? Ei bine, acesta a confirmat faptul că apariția la emisiunea Puterea Dragostei l-a ajutat în cariera sa din muzică; „M-a ajutat nu m-a propulsat. Dumnezeu m-a propulsat”.

„M-am cunoscut cu Jador de curând, este un răufăcător, e un băiat.... un băiat normal. Experiența de la Puterea Dragostei a fost și plăcută și neplăcută. A avut și părți pozitive dar și negative. Mi-am descoperit unele abilități pe care nici nu știam că le am, de exemplu, argumentele și contraargumentele. La televizor, chiar dacă ai dreptate și nu știi să vii cu un argument ești vinovat. În rest... a fost mișto! Gagici, alea, alea... frumos!” a declarat Jador pentru Replica.

„Am mai multe gagici...!”

Întrebat dacă are o relație, Jador nu s-a sfiit să ne spună că nicio fată nu îi merită dragostea și nici el nu este pregătit de așa ceva. „Dacă sunt într-o relație? Sunt în câteva! Nu am o gagică, o nevastă oficială. Când o să am, o să am doar una, nu o să am una și după să mă despart de ea. Am mai multe dar nu merită niciuna să mă însor cu ea. Îmi place viața. Nu merită nimeni și nici eu nu merit” a mai spus Jador.

Despre colaborarea cu Golden Society și planuri de viitor

Chiar dacă este nou în industria muzicii, Jador și-a propus să ajungă pe culmile succesului și să „spargă topurile”. „Vreau să scot piese încontinuu, să fac muzică, să muncesc, să îmi ajut familia, să îmi fac casa, să fac tot felul de lucruri pozitive, să devin un om mai bun. Am făcut „Dau moda” și după am considerat că e un next level pentru mine. Mi-au propus o colaborare și mi-au făcut o ofertă bună și așa am ajuns să colaborăm. Sunt foarte atașat de ei, de Alex, de familia lui, de Lino și toți băieții de acolo” a spus artistul.

Video interviu integral:

Jador, despre bătaia din club: „nu ne-au provocat, ne-au bătut direct”

De dată recentă, Jador a fost implicat într-o altercație, într-un club din Mamaia (Breeze), de unde a ieșit un pic... șifonat. Acesta a lămurit, însă, ce s-a întâmplat mai exact. „Constănțencelor, vă pupă tăticu’ și vă iubește. Măi, ne-am distrat toată noaptea, eu eram cu o gagică, Lino cu o gagică, toți aveau câte una. Eu nu eram cu una oficială, eram cu una agățată de pe plajă de pe aici, nici nu mai știu... sau m-a agățat ea, în fine. A venit băiatul respectiv la mine, nu îl cunosc, nu știu cine este, și-a căutat scandal și direct au venit cu pumni. Ne-au înjurat. Nu ne-au provocat, ne-au bătut direct. Erau niște copii, aveau 20-25 de ani. M-a sunat și maică-sa, i-a certat și ea pentru că ea mă iubea. I-am iertat. I-am iertat din cauza mamei că ea mi-a spus să îi iert” a declarat Jador.

Mesajul lui Jador pentru fani

„Într-un final, pup toate fetele. Ce-mi plac fetele de la Constanța, cu bucile mari! Îmi iubesc fanii, le mulțumesc că mă ascultă, fetele de la Constanța.. le pup cu limba pe toate” a spus Jador, în încheiere.

Citește și: BĂTAIE la clubul Breeze din Mamaia. Mario Fresh si Jador au fost CĂLCAŢI în picioare în PARCARE

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma intreb la ce se gandeste Jador cand citeste comentariile. Sa se revolte, sa nu se revolte?
0
0
jador JEGOR JAMBON TE ADOR CIOARA POLEITA RAZBELITA VEDETA OROPSITA
1
1
Da pe reporterita ati vazut-o? Da-te in plm ca nu exista o femeie mai urata ca asta in toata constanta. Iar el este un tigan mai ordinar decat ciorile din bratianu
0
1
DATI NAPALM LA VEDETE
1
1
Atata prostie la dobitocul asta adunata mai rar...nu mai zic de articol...un kkt
6
1
Dar la articolele cu politicieni de ce nu putem sa ne bagam si sa ne scoatem? Asa Presa sunteti, ah?
7
2
Toti tiganii nespalati mari vedete , sa ma ... pe ei de slugi
16
1
Cate clase are asta de se exprima ca la usa cortului si voi cenzurati ce nu va convine politic, dar promovati in zeci de randuri jargonul unei nulitati. Cine dracu a scris si cine a avizat articolul asta.
17
1
am inteles,ca-ti plac fetitele din constanta,alea cu...bucile mari...te rog sa le pupi la...greu..intre buci,atunci cand ele fac....clabuci..si se kaka la greu...de dorul tau..
10
1
Si ciori acum, ca toate tembeliziunile alea vandute rromilor, pesediste?
9
3
Jador limbistu
9
1
Nu stiam ca toate ciorile borate sunt vedete!!! Asa se intampla cand presa de rahat ii baga in seama pe toti retardatii!
18
1
Care sunt cerintele pentru a deveni vedeta? Vreau sami skimb jobul!
13
0
Mizerii de oameni care cauta scandal si te lovesc pe la spate
14
2
Halal interviu dE 2 lei.....
11
1
strica populatia arfi trebuit sa fie interzisi cenzurati sa cante cu tigani in mahalaua lor acolo sa ne lase pe noi romani !!
16
1
Articol de kkt..ca si jador...promovati toate nulitatile
24
1
ba du te dracului de tigan imputit. ce de atentie ti se da...tot tigan ..esti indiferent ce ai face. hai mars de aici
20
1
eram cu o gagica...vorbe de cocalar sadea...eium ciganes
17
2
Cernobal,Cernobal,ce ne-ai facut!Numai ,,Replica" putea sa ne prezinte un distrus ca asta!
19
1
Ba! Ce cacat scrieti ma??
18
1
L-ati facut celebru pe pizdificatul asta pensat .
26
0
Tara de tampiti, merita batut 3 zile fara oprire , dar rau de tot
20
0
da , uite un om care merita sa intre in randurile academiei romane... multumim ziarului replica ca promoveaza si asemenea indivizi. hai sictir scursoare a societatii !!!
28
0
Esti un roman adica tigan nenorocit.de unde ai tu titlu de artist?.Ai absolvit Conservatorul?.Toate rapandulelor sunt artisti in mintea voastra.
26
0
Mare om, adevarata vedeta, baiat cult, elevat.....dar totusi, cine e vagabondul, si ce face el de are fani?
26
0
un rupt in cur si coate,un golan
33
1
Mi-e scarba!
32
1
Adevarul e ca aveam nevoie de interviul acestui imbecil! Felicitari, replica!
43
1
Un incult ajuns vedeta peste nospte... Asta ne este cultura, valoarea....
40
1
Imi e scarba de oameni ca tine de limbajul tau. Cine te crezi sa iti bati joc de toate fetele? Ca cica nu merita niciuna dragostea lui? Cand erai sarac nu aveai succes la gagici multe ca acum. aveai relatie serioasa cu georgiana. Dupa ce ai devenit faimos ai uitat o si acum iti place viata sa le dai la buci la toate ca sa vorbesc pe limba ta de tigan! Pacat ca ai uitat de unde ai plecat! Ti ai batut joc de Ella si de celelalte fete din emisiune. Urat!
33
1
Asta lipsea sa vorbeasca ca un taran basit huuua cioaro
35
1
Ce tot promovati toti ruptii-n cur din Bucuresti , toate ciorile infecte si drogate ?
42
1
Jador JEGOR TE ADOR STOPINITEASh IN KUR CU SPOR
31
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108