REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Jandarmii, în acțiune pe strada Labirint: un tânăr a luat-o la fugă, dar a fost prins!

Jandarmii, în acțiune pe strada Labirint: un tânăr a luat-o la fugă, dar a fost prins!

Replica API 14 mai 2019 | 00:27 615

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cursul nopţii de sâmbătă, 11 mai, în jurul orei 23.50, în timp ce se afla într-o misiune de patrulare în zona obiectivelor din competenţă a observat un autovehicul staţionat în care se aflau patru tineri, pe strada Labirint din municipiul Constanţa. La vederea autospecialei de jandarmerie, una dintre persoanele aflate în maşină a coborât încercând să fugă pe străzile adiacente, fiind prins în scurt timp de oamenii legii. În momentul în care li s-a cerut să-şi justifice prezenţa în zonă, având în vedere ora târzie, unul dintre cei patru tineri le-a declarat jandarmilor că au venit într-un loc retras pentru a se relaxa fumând ţigări cu etnobotanice.

În interiorul autoturismului, jandarmii au găsit un grinder şi cinci pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic transparent, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde.

Oamenii legii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra celor patru tineri, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Li s-a cerut sa-si justifice prezernta in zona? Dar de cand se justifica cetatenii liberi in fata unor caralii? Marsh ma de aici Cum sa ma intrebi tu pe mine ce caut acolo? ma legitimezi dar ce caut acolo nu e treaba ta! Daca ai senzatia ca fac ceva ilegal stai cu mine si urmareste-ma dar atat! De intimitate ati auzit cretinilor?
1
0
Replica iar dai stiri trunchiate, Pliculetele faceau parte din lotul nou de la HEXIPHARMA. Ne luati de prosti. Rusine. Ar trebui sa fiti mandri ca cititori vostri sunt mai isteti decit stapini vostri.
3
1
nu trebuie sa fugi de ei ci sa sa-i domini si sa le dai cu pietre in gura sau cu paralizant in bot
2
4
Domnilor jandarmi , fiti atenti pe strada atelierelor ca se vand ETNOBOTANICE la greu . Posibil si alte substante . AUD CA JANDARMI PRIND DOAR CONSUMATORI . AS VREA SA AUD CA PRINDETI II PRINDETI PE CEI CARE VAND . AICI ESTE PROBLEMA . CA NU PREA II PRINDETI PE ADEVARATI VINOVATI .
7
3
De ce plm le-ati legalizat ?? De ce acum distrugeti mai tare viitorul unor copii care nu pot avea o judecata limpede ?? De ce ii mai pedepsiti si nu ii ajutati ??? Este un sistem bolnav si a-ti esuat ca civilizatie !!!
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108