REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
15.4° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Jandarmul de la Costinești a luptat 10 ani în Legiunea Străină. Cu cine s-au pus bătăușii

Jandarmul de la Costinești a luptat 10 ani în Legiunea Străină. Cu cine s-au pus bătăușii

A.F. 18 august 2023 | 00:00 8903

Jandarmul care i-a pus la punct pe cei patru bătăuși din Costinești a luptat în Legiunea Străină timp de zece ani, anunță surse din Jandarmerie. Cei patru bătăuși au fost miercuri reținuți de polițiști iar joi eliberați, sub control judiciar.

Jandarmul de la Costinesti a luptat 10 ani in Legiunea Straina. Cu cine s-au pus batausii

Jandarmul a primit numeroase aprecieri pe rețelele de socializare, fiind felicitat că i-a pus dur la punct pe bătăuși. El i-a pocnit zdravăn pe mai mulți dintre ei după ce a fost la rândul lui scuipat și lovit.

Surse din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) au dezvăluit că respectivul jandarm a fost soldat în cadrul Legiunii Străine. Acestea au menționat că jandarmul este chiar din Costinești și este fost rugbist la un club din Mangalia.

La un moment dat, acesta ar fi plecat în Franța, împreună cu mai mulți prieteni, pentru a se înrola în Legiunea Străină. Din grupul sau de prieteni, numai el și un alt tânăr au fost declarați admiși. După aproximativ zece ani, a revenit în țară și a intrat în rândurile Jandarmeriei Române.

Indivizii agresivi sunt deja cunoscuți de polițiști. Ei sunt satul Colonia Reconstrucția, comună Feldioara, județul Brașov. Doi dintre ei au antecedente legate de comiterea de violente, fiind condamnați atât în țară, cât și în străinătate. Este vorba despre Adrian Florentin Felecan, care are la activ o condamnare de trei ani de închisoare cu suspendare pentru loviri sau alte violente, și Răul Nicușor Grigoraș, cunoscut cu antecedente penale pe teritoriul Germaniei, unde a fost anchetat pentru „avarierea sau distrugerea proprietății, export sau import ilicit de arme, părți componente și explozivi”, scrie gandul.ro.

Zeci de turiști din Costinești au asistat, miercuri, la momentul în care bătăușii care au atacat un jandarm au fost scoși încătușați din secția de poliție și băgați în dubă.

Cei patru bătăuși nu mai erau deloc viteji, ei și-au tras tricoul peste cap pentru a-și ascunde chipul, citează aktual24.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Singura diferență dintre cei 2 a fost doar uniforma, in rest același creier de babuin.
3
5
A lui spalaciutul acela blond buna de o m..e! El un gras umflat. Jandarmul cu tarie de caracter ! Braco lui
3
1
Revin si completez ptr cel ce se semneaza Jandarm si ptr Jaga. Mai avortonilor. Voi sunteti din acelasi specie cu bombardierii aia. Adica niste primate. In mod sigur sunteti la fel de infractori . Jeguri, jeguri, jeguri sociale.
3
3
Si m.a.t.a are fata de mui s t a dar nu ne-am legat de ea, cum probabil si tu ai
3
0
Am auzit niste comentatori TV dar si alti ziaristi lansand acuzatii impotriva acestui jandarm, pe modelul Blacks Life Matter . A dat si comandantul jandarmilor un comunicat ca s-a demarat o cercetare interna sa vada daca s-a actionat dupa regulament. Pai Bai Mos Teaca !. Ce bine mi-ar pare ca cel batut de acesti bombardieri , sa fi fost tu, fiu-tu sau nevasta-ta. Ai mai guitza tu astfel, ba Mos Teaca ?. Te repezi ca gaina la muci , lundu-te dupa scatofagii de asa zis jurnalisti.
6
1
adica liberi
1
0
jandarmul are figura de cioban ,se bate ca un cioban .pare un analfabet jandarmul bataus ,nul mai pupati atit in c..r.
7
15
Bravo. Coaie era loc și de mai bn
8
0
Bravo jandarmilor Tânărul jandarm care a fost în legiunea străină să fie avansat în grad și premiat
20
0
Instanta de castane.Are pedeapsa cu suspendare si instanta il lasa liber.
7
0
Felicitari pentru interventie, in special jandarmului! De oameni ca el au nevoie institutiile de autoritate publica.
38
3
trebuiau pusi cu dintii pe astfalt din prima, bravo jandarmeriei, poate il avansati pe omul asta care a procedat corect
44
5
ce mui de cioban are jandarmul ! un pampalau ....
5
54
Jandarmul trebuie avansat. Asa trebuie sa se procedeze cu acesti manelisti, scursuri ale societatii.
50
5
Bravo jandarmului ! FELICITARI. Asa trebuie procedat.
47
3
Aveti creier de curca , deja ati uitat ce baieti de treaba au fost jandarmi in 10 august cu populatia, de aia ajung in parlament tot felul de gunoaie
7
32
Felicitari jandarmilor si politistilor implicati.....Astfel de angajati ai MAI vor putea readuce respectul cuvenit autoritatilor care raspund de linistea, siguranta si ordinea publica in tara noastra.
34
5
De ce au fost lasati in libertate si nu au fost judecati in regim de urgenta acesti indivizi ? Ori un judecator a considerat ca nu sunt un pericol public . Am auzit ce amenintari i-au adus celui care ii filma . Este clar ca nu meritau lasati in libertate .
32
3
Le diable marche avec nous.
10
0
Mai spalati imaginea la militieni, pe 10 august tot asa de viteji erau cu populatia pasnica, bateau tot ce statea in picioare
11
24
Oricum,baietzii au fata de comuna,nu de oras,in special cel vopsit in cap.Cine mai poarta parul asa inafara de Giani din Las Fierbinti?Asta spune tot
34
3
Felicitări jandarmeriei, cam în acest fel trebuie procedat pentru aplanarea scandalagiilor! Bravo!
53
3
Intre timp au fost toti patru eliberati, cand doi deja au condamnari neefectuate acum trebuiau dusi direct la Poarta Alba, jandarmul care i-a kaftit urneaza sa fie retrogradat si trimis paznic in delta. Bravo politia romana , felicitari justitiei si procurorilor, va dorec sa ploaie cu kacat pe tot neamul vostru.
44
5

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389