REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Julio Iglesias va face recurs în procesul de paternitate

Julio Iglesias va face recurs în procesul de paternitate

Replica API 12 iulie 2019 | 00:00 427

Julio Iglesias

Avocatul Fernando Falomir, reprezentantul legal al cântăreţului spaniol Julio Iglesias în procesul de paternitate intentat de Javier Sánchez Santos, a anunţat miercuri că va face apel împotriva sentinţei care stabileşte că artistul este tatăl biologic al reclamantului, relatează EFE.

Decizia de miercuri a tribunalului spaniol pune capăt unei dispute privind paternitatea, care a durat trei decenii, după ce cântăreţul a refuzat să facă un test ADN.

Un judecător din Valencia a acceptat cererea lui Javier Sánchez Santosunui, în vârstă de 43 de ani, şi a declarat că Julio Iglesias este tatăl său biologic, precizând totuşi că această decizie poate face obiectul unui apel.

Sentinţa se bazează pe un presupus refuz al artistului de a se supune unei probe biologice, care "nu poate fi considerată ca atare" şi pe faptul că această cauză a fost deja judecată de un alt tribunal, a precizat avocatul lui Julio Iglesias.

Potrivit lui Fernando Falomir, apărarea se va concentra pe faptul că este vorba de "o cauză deja judecată", astfel încât introducerea unei probe biologice cu caracter prealabil este "neavenită", deoarece legea prevede că persoana reclamată nu poate fi obligată să se supună unui test înainte ca procesul să fie judecat.

Avocatul cântăreţului susţine că nu există indicii, iar cele existente sunt de fapt "o fotografie a lui Julio alături de alte persoane într-o sală de petreceri" în 1975. În poză apare şi Maria Edite Santos, mama reclamantului. Aceasta a declarat la proces că a avut o relaţie de o săptămână cu Julio Iglesias, în iulie 1975, cu nouă luni înainte de naşterea fiului său.

"Poate fi o simplă fotografie, în care apar atâtea persoane, un indiciu că a existat o relaţie între Julios Iglesias şi această femeie?", s-a întrebat avocatul Falomir, care a mărturisit că încă nu i-a comunicat sentinţa clientului său. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare respect pentru acest cantaret, dar este urat din partea lui sa nu recunoasca un copil.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108