REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Klaus Iohannis a fost huiduit la scenă deschisă în Iași, în timpul discursului anti-PSD de Ziua Micii Uniri

Klaus Iohannis a fost huiduit la scenă deschisă în Iași, în timpul discursului anti-PSD de Ziua Micii Uniri

Replica API 24 ianuarie 2020 | 13:41 278

Președintele Klaus Iohannis a fost huiduit și fluierat, vineri, în Iași, în repetate rânduri, de-a lungul discursului dedicat Micii Uniri. Cele mai aprinse vociferări au venit atunci când a făcut referiri la PSD. Iohannis a zis că PSD vrea să blocheze din Parlament „năzuințele oamenilor”, printre altele. La huiduieli, Klaus Iohannis a zâmbit și și-a încetinit discursul, dar nu s-a oprit.

La sosire, politicienii prezenți, dar și Klaus Iohannis, au fost întâmpinați cu pancarte. Unii dintre participanţi au afișat mesaje precum "Bine aţi venit la circ, hai că vă dăm noi pâinea", "Aţi intrat în horă, marcaţi banul pentru Moldova", "Faceţi drumuri şi spitale, tăiaţi pensiile speciale", "Hora la Iaşi, banii la Bucureşti" relatează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba prostilor, atat de dementi si senili sunteti incat ati si uitat ce MU!E COLOSALA ati luat la ultimele alegeri?! Zdrentelor!
6
0
Va doresc, votantilor pnl, sa muriti de foame!
6
7
E doar inceputul, plavanul asta asta sas si cu ungurul Orban o sa simta huiduieli mult mai aprinse dupa minciunile pe care le propagheaza de 100 de ori pe zi. Ba mareste pensia, ba nu se poate, ba taie pensiile speciale, ba sa mai vada.
7
5
Mori da-te-n mortii ma-tii
10
11
e viteazul Dulap Sasesc, de saptamana o da la intors cu anticipatele... ca daca si Moldova care, n-asa, "nu mai e rosie" l-a futut in gura, sansele sa-i iasa socoteala-s nule. Dar sa stea linistit, la fel a inceput si caderea lui Basescu. A urmat "iesi afara javra ordinara", dupa care s-a baricadat in garaj! Will be fun...
18
8
Sa va ia dracu de psdisti. Se pare ca Replica e plina de voi. Sa va duceti dracu 1000 de ani de jigodii comuniste. Va venim noi de hac pana la urma fi-r-ati ai dracu de javre ordinare. Lua-v-ar moartea de blestemati.
14
21
MULT MAI MULTA MUIE...TURISTUL SI A LUAT SI MATRACUCA CU EL.
16
9
Cine nu vede ca dulapul sas e in slujba strainilor, ori e prost ori e alogen caruia oricum nu i pasa de viitorul poporului roman
19
10
Muyutz p2s
9
9
Votati bah cu Veorica, daca nu va place Klaus! Nu va mai saturati de comunism!!!!
8
21
A fost partial aplaudat...
10
7
golanul asta de iohanis trebuia batut cu bolovani sa se duca dracului din tara asta atat stie sa faca politica de doi lei pentru a se cimenta bine in scaul el si gasca lui iar pentru tara nimic
22
14
Mu13 psd cancerul tarii! Au furat su fura la greu, au dat pensii speciale, ajutoare puturosilor, au scos criminalii din puscarii! Nu spun ca altii sunt mult mai buni, dar psd chiar a distrus viitorul tarii!
18
23
Ce sa caute cuvinte anti-psd , intr-un discurs despre unirea Principatelor Romane ? A stricat toata esenta , evenimentului . Hora la Iasi , banii la Bucuresti ?! Ce afirmatie ....oricum Bucurestiu si mai ales Constanta , sunt intr-o mentalitate pur balcanica . Iar Iasi-ul s-a dezvoltat enorm , cultural si social..da clasa Constantei . Noi avem doar economic si atat .
41
10
Un puturos si un PROFITOR.Stia Viorica Dancila ce-i poate pielea:un lenes, un ingamfat fara baza, inclusiv intelectuala.
32
16
Nu cred si daca s a intmplat asta eu stiu cine a huiduit. Judecatori din tribunale care urmeaza sa le taie pensia nu le cinvine ei au huiduit si oameni din psd
14
13
De ce nu dati stirea completa? Ca a fost aplaudat apoi dupa ce a vorbit de autostrada unirii? De ce sunteti asa de pesedisti? Ziar de plin de rahat! Poate v ar trebui niste hartie igienica pe acolo in redactie sa va stergeti la bot de cat de plina aveti gura de .....
16
20
o jigodie de bavarez.
28
17
e presedintele tarii,nu e comparabil cu fostul Rege, dar e sas!
10
25

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108