REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Klaus Iohannis AMENINȚĂ: Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare

Klaus Iohannis AMENINȚĂ: Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare

Replica API 30 noiembrie 2020 | 01:03 1853

Klaus Iohannis a avertizat, după o vizită la call-centerul de la Arena Națională al DSP București, că dacă românii nu vor respecta normele și legile ar putea fi impus restricții suplimentare. Președintele a explicat că vaccinul anti-COVID-19 ar urma să ajungă în România abia la anul.

”Am găsit mulți oameni tineri, în putere, am vorbit cu mulți dintre ei. Mulți sunt voluntari, studenți la medicină. Am găsit și medici rezidenți, și medici școlari, și medici de la DSP. Lucrurile merg foarte bine în call-center. Toți voluntarii sunt bine pregătiți, au abordare calmă, profesionistă, îi calmează pe oamenii care au problemele lor, dacă sunt bolnavi și sunt infectați. Îi felicit pe toți.

Putem să observăm, în ultimele zile, că măsurile de restricție care au fost luate dau primele rezultate. Numărul de noi infectări nu au mai crescut, suntem pe un platou. Vedem că spitalele sunt din ce în ce mai aglomerate, mulți ajung în stare gravă sau foarte gravă. Medicii fac minuni, dar, haideți, să fim solidari. Solidari cu miile de voluntari, de medici care lucrează enorm pentru a trece România peste această pandemie. Suntem chiar obligați să fim solidari și să respectăm normele, pentru că salvăm vieți. Așa vom avea sărbători fără restricții suplimentare. Toată lumea își dorește să revină la normalitate, iar după vaccinare să terminăm cu această pandemie, poate până în vara anului viitor vom termina cu ea.

Sunt pregătite primele tranșe de vaccin, sperăm să le avem și în România de la începutul anului viitor.

La început, DSP-urile au fost total depășite, unele sunt depășite și acum. Au un număr mic de angajați. Au fost și erori, și scăpări.”, a spus Klaus Iohannis, potrivit știripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deja ne anuntiati inainte ce urmeaza.Daca va anuntam si noi ca o sa iesim in strada si va dam jos? Cum e? Vedeti ca a tacut poporul si voi aveti de gand dupa votare sa ne inchideti iar.Chiar daca nu exista covid 19.Asa cum a spus fostul sef de la Pfizer ca al doilea focar nu a fost si totul este o minciuna .Cum ati declarat si voi ca nu a fost raportat niciun caz de covid cand s-a votat la alegerile locale.Si atunci unde este coitul 19 al vostru ma? Ce afaceri mai urmeaza cu vaccinuri? Economia dati-o dracu! Afacerile voastre sa prospere.
8
1
sa gasit el sa ameninte. sa vezi cand o iesi lumea in strada, sa te simti si tu amenintat slugoiule
9
1
cu mult cacat !!!
2
6
noi avem puterea sa ii dam jos cand vrem ! doar ca nu santem uniti ! si nici nu vom fi ! trist dar adevarat ! toti sunt angajati nistri !
9
2
De pomana mai citesti ce iti scriu consilierii, nu se mai uita nimeni in gura ta.
8
1
Un inconstient. Nu ai facut absolut nimic bun ptr tara si romani. Ai semanat ura si vrajba. Cand apari la TV sfidezi oamenii prin prezenta si vorbele tale batjocoritoare. Esti degeaba. Mai bine stai ascuns ca e acelasi lucru. Nici sa exprimi un monolog nu esti in stare. Vorbesti de parca esti venit de la caminul de institutionalizati. Sa ne fie rusine noua, romanilor ca am votat asa specimen.
14
1
"Vox populi, vox dei". Binele cu forta nu se face. Dar aceasta conducere se face ca ploua. Purtati mastile care oricum nu v-au protejat, dar i-au imbogatit pe altii. Statul complice, ce a facut ?? A dat cateva amenzi sau averismente pentru agentii economici. Dosarele penale unde sunt pentru acestia?? Platesc doar fraierii care poarta masca degeaba in conditiile in care acestea sunt neconforme.
22
5
sunt multi pe valea prahovei pentru ca astora de la putere le e frica de bucuresteni deaia i-au lasat sa faca si pelerinajul de sf dumitru, de constanteni stiu ca sunt lasi si prosti asa ca le da muie lejer!!! ora exacta inca se da de la bucuresti ce nu stiati???
13
5
nu mai este mult pana pe 25 decembrie....vezi ca se implinesc 31 de ani.mai sunt boabe si ptr tine au ramas de la ceausescu
16
3
Nu e amenintare, ca nu a spus ca omoara pe cineva daca nu asculta, e prevenire, informare.
3
18
si la dsp lucreaza tot oameni nu masini, s a scapatde sub control in Constanta salvarea vine peste 3 4 zile sunt foarte multe persoane care suna ca sunt racite si au simtome de covid, sunt oameni care intradevar au nevoie de urgente, a sunat cineva si au zis ca mai au 600 de apeluri inainte lumea e disperata dc nu gasiti o modalitate de testare gratuita la spitale cine aresimtome sa mearga la spital sa se testeze gratuit
7
5
Sunt in drum spre Manastirea Sf Andrei
8
7
de tov. iliescu si dinescu sa va scape de dictator
10
1
PNL , se intetesc restrictiileeeeee!
7
6
nu suntem pe platou esti rupt de realitate ca de obicei noi suntem pe partieeee pe valea prahovei haha cand sa dus mutalau la dsp au chemat toti medicii de pe la toate spitalele sa fie cat mai multi, si toti bateau din palme si strigau doar tovarasa lipsea din peisaj
14
4
Cel mai trist este ca..intr-un fel sau altul romanii tot ii voteaza. E un fel de masochism. Poate ca se impun masuri, poate ca nu, dar problema este maniera de expunere.vreti ,nu vreti noi va ftem. Trist
15
4
Nu le luam niciun gat,ca nu mai avem cojones! Suntem un popor pierdut. Suportam ,ca vitele,bataia de joc. Cine sa mai iasa in strada?
18
4
Dac nu te potolesti cu restrictiile, iti luam gatul de Craciun cum i-am mai luat unui porc de dictator!
15
4
la dsp constanta daca suni zici ca suni la un nr. pierdut in neant- vid
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108