REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Klaus Iohannis anunță că RESPECTĂ MEDICII: sporurile rămân tot promisiuni

Klaus Iohannis anunță că RESPECTĂ MEDICII: sporurile rămân tot promisiuni

Replica API 1 decembrie 2020 | 23:47 1471

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut primele declarații după vizita fulger efectuată la Spitalul Universitar, relatează Știripesurse.ro.

În ultima perioadă, președintele a efectuat diverse vizite și a ieșit public pentru a lansa atacuri la adresa PSD.

Ieri, Klaus Iohannis a vizitat call center-ului DSP Bucureşti, la Arena Naţională. El le-a mulțumit voluntarilor care ajută la preluarea apelurilor, spunând că DSP-urile au fost „total depășite” din cauza lipsei de personal. Șeful statului a vorbit despre campania de vaccinare care se pregătește, exprimându-și speranța că pandemia va fi pusă sub control până în vara anului viitor.

Urmăriți live declarațiile președintelui, Klaus Iohannis:

"Este foarte bine să ne îndreptăm gândul și spre cei care o duc mai rău decât noi. Mă gândesc la cei bolnavi, dar cu o notă specială, mă gândesc la medici și la întregul personal medical care se ocupă de cei bolnavi. Am vrut să subliniez că e bine să apreciem munca medicilor și a personalului medical în sens mai larg. Apreciez cei doi medici care gestionează acest spital, chiar dacă aici sunt și persoane cu COVID și fără COVID", a declarat Iohannis, conform Știripesurse.ro.

Președintele a promis și că după alegeri va avea loc o adevărată reformă a sistemului de sănătate din România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar pe Romanii care te au pus acolo ii respecti si mai mult ,atat de mult ca ii inchizi in case pampalaule.Avea.dreptate un om de valoare din tara asta care a zis ca macar contracanditatul la alegerile pt. primul mandat adica Ponta pare viu .Ei bine omul acela a avut o viziune.O sa intri in istorie alaturi de Emil ca cel mai slab presedinte .Si uite asa am mai irosit 10 ani din vietile noastre si cu tine.
1
0
te rog fa ''un exercitiu de imagine''- in ce situatie ne-am fi aflat acum cu analfabete, care au si disparut intre timp, gen viorica, dan, olguta, firuta?, vai mama noastra. Dzeu a tinu cu noi
2
1
Cine nu a fost sa vada cum este in iadul din spitale,vorbeste ca curul cand se caca despre medici si asistente. Da,personalul medical este umilit in ultimul hal de sistemul ticalos si dement de azi,adus la faza de exterminare prin masurile complet cretine luate impotriva tuturor romanilor. Iohannis nu aprecieze pe nimeni in afara de cei care-l saruta in cur si sunt destui din astia,oportunisti gata sa-si vanda sufletele doar sa fie acolo,undeva unde se spune ca e sefime.
2
2
Cu toate ca mai sunt si oameni printre medici astia sunt putini deci ai dreptate,eu am avut un vecin care astepta sa moara pentru ca doctorul UMU"parca il chema"i-a cerut o suma prea mare de bani pt.ca sa il opereze,omul putea sa isi vanda casa si platea operatia dar isi lasa familia pe drumuri,asa ca a ales sa sufere si sa moara deci nu a avut bani a murit omul si gata si nu cred ca,cazul asta pe care il cunosc eu este o exceptie.
3
0
Care medici? In tara nu mai avem medici,avem doar criminali ascunsi in spatele unor diplome.Omoara oameni nevinovati ,netratati.Memedicii si asistentele contribuuie la masacrarea poporului.Asta este genocid.De aceea vor legea malpraxisului sa aiba unde sa se ascunda daca vor incepe verificarile asupra lor.Au murit oameni nevinovati ,cu diagnostice falsificate sau lasati sa moara in chinuri,netratati.Cazuri prezentate in mass media,ex.cazul politistului in accident rutier,lasat sa moara ca un caine netratat.Si alte exemple prezentate in presa si la televizor.
5
3
rahannis daca iti intorc aia prompter-ul ai belit-o
3
2
Cu Veorica ta cu tot.. Intre tine si presedintele Romaniei sunt ani lumina distanta..
2
2
el saracu nici nu stie ce spuns citeste de pe prompter ce apare acolo
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108