REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Klaus Iohannis cere ANCHETAREA intervenției Jandarmeriei la protestul din Piața Victoriei

Klaus Iohannis cere ANCHETAREA intervenției Jandarmeriei la protestul din Piața Victoriei

Replica API 11 august 2018 | 00:00 137

Printr-un comunicat emis astăzi, președintele României, Klaus Iohannis, solicită anchetarea amănunțită a acțiunilor Jandarmeriei din cadrul mitingului ce a avut loc aseară.

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a solicitat astăzi, 11 august a.c., Procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, demararea de urgență a cercetărilor în vederea stabilirii situației de fapt și elucidării modului concret în care s-a produs intervenția Jandarmeriei, pentru restabilirea ordinii publice, la protestele de aseară din Piața Victoriei din București.

De asemenea, Președintele Klaus Iohannis a solicitat Procurorului general stabilirea legalității intervenției și identificarea persoanelor și a gradului de implicare sau vinovăție a tuturor celor care au luat parte la incidentele violente petrecute în Capitală.”, arată comunicatul.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mandru ca v-am votat!Muie dragnea,muie psd!!
0
0
iohanus mama mai esti in tar,ce se intampla,doar este wekend,dute si tu pe coasta lui adam si ia si rapandula,tu faci ceva local iar ea se descurca in privata
0
2
Cand e nevoie de ceva,el e in concediu.Halal
1
1
Parchetul sa studieze ordinele date. Iar, daca ordinele incalca legea, pe langa concediere, sa vina si catusele.
6
0
Ce pula mea mai vrea si mutu asta?
4
7
Johannis este disperat ca o sa piarda puterea si influenteaza negativ protestul! Parchetul General sa se sesizeze din oficiu si sa inceapa urmarirea penala impotriva lui!!
5
5
DEMITEREA ! Marii romani: Johannes si Orban, n asa ? Plus diasporazii Pe cei din tzara i a lamurit cu procurorii dreptaci !
9
5
Anchetati pe cei care au dat zvonul ca jandarmerita are coloana fracturata si lalaieli ca ramane paralizata.Ai boalii ce sunteti sa agravati situatii.Poate isi mai face jandarmerita niste rani sa spuna ca i le-au facut protestatarii
8
11
Stabilirea cu exactitate a vinovatilor pentru violentele de azinoapte este vitala pentru Romania. Daca se va proceda ca la mineriade atunci societatea romaneasca va sangera multi ani de acum in colo.
7
4
Bravo Iohanes, huo jandarmii, muie Dragnea !
9
10
Mai du te n mortii ma tii de fanfaron. Esti ofticat ca nu ti a iesit pasenta cu prostestul pulii.si pleaca astia din tara un 2 sapt. Ramai tot cu retardatii racolati de USR...alde 2 la punga de cartofi prajiti.
14
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108